Chase je bio muka što se tiče Santede, s obzirom na to da sam pokušao da im postavljam pitanja umesto da im ukazujem šta su pogrešili, prosledili su me stručnom timu, a ja tek treba da čujte odgovor za dve nedelje, takođe čekajući FOS, držite prste.
Automatski prevedeno:
Nasrin999
Platinasti
pre 1 godinu
Ne, Cifas je bio povezan sa prevarom koju sam počinio da finansiram svoje kockarske navike druže
Da, druže, završio sam sa kockanjem i već nekoliko meseci. Moja gospođa nadgleda moje bankarstvo i obećao sam svojoj porodici i prijateljima nikada više. Za sada mi je ionako muka u stomaku, samo želim pravdu da se nelicencirane kompanije ugase jer mi kompulzivni kockari ne znamo kada da stanemo.
Lepo je pa imaš nekoga ko drži tvoj slučaj? Kakva je tvoja priča o tome ako nemaš ništa protiv da pitam? Mnogo linkova koje sam pročitao koristi taktiku prevare i da su bili psihički bolesni itd
Obično su mi odgovorili u roku od oko 5 dana, uključujući i mene koji sam ih pitao, što sam i uradio, ali sada ne žele, nadam se da će mi doći bez FOS-a, ali sam siguran da sam dobio dobar mejl koji objašnjava moje situacija i dokazi za podršku, plus prethodne odluke FOS-a koje se ne razlikuju toliko od mojih.
Čekam da se dodijeli agent, ali prošlo je nekoliko mjeseci, pa pretpostavljam da ću uskoro dobiti e-poštu od njih, bez objavljivanja previše informacija u javnosti, nije previše slično tome, prikupio sam sve dokaze i organizovano da podržim i moje tačke.