dobro veče,
Istražujući svoje bankovno kretanje, shvatio sam da imam optužbe od ova 2 posrednika
UTORG
UTPAI
Daljom istragom, shvatio sam da je to platforma za kupovinu kripto imovine, odnosno kupio sam u € i kazino je to dobio u kriptovaluti.
Kada sam istraživao uslove i odredbe ovih posrednika, primetio sam sledeće u politici borbe protiv pranja novca i citiram:
OGRANIČENjA TRANSAKCIJA I MERE ZA BORBU PROTIV PREVARA
Imate mogućnost da izvršite transakcije razmene kriptovaluta u iznosu ograničenom na ekvivalent od 700,00 evra jednostavnom registracijom naloga pomoću veb stranice ili vidžeta Kompanije. U tom slučaju se prikupljaju relevantni podaci i na vas će biti primenjene odgovarajuće kontrole protiv prevara. Ako prekoračite ovo ograničenje ili rukovodstvo Kompanije smatra da je potrebno da dobije dodatne informacije o vašim transakcijama, zamolićemo vas da se podvrgnete KIC verifikaciji.
Međutim, u zavisnosti od usluge koju želite da koristite, možda ćemo zahtevati da se podvrgnete KIC verifikaciji da biste izvršili transakciju, bez obzira na iznos. Stoga je izdavanje Utorg kartice moguće tek nakon što je vaša verifikacija identiteta uspešno prošla.
Dakle, koliko sam razumeo, ako deponujete više od 700 €, morali biste da prođete kroz KIC verifikaciju kod ovih posrednika ili ne? Ili mogu da koriste KIC urađen u kazinu?
Ova 2 posrednika ne znaju ni moje ime, samo moj mejl, pa kako da prihvate ove uplate?
Da li je neko imao iskustva sa ovim posrednicima koji mogu pomoći?
Hvala
Automatski prevedeno: