Ako trgovac očigledno koristi lažne dokaze, ne bih oklevao da se prijavim lokalnoj policijskoj stanici. Mnoge platne usluge se nalaze u Velikoj Britaniji, pa je mogućnost krivičnog gonjenja obećavajuća. Dajte banci poziv na broj krivične prijave, a za ostalo će se pobrinuti policija.
Propuštate dobru priliku da dilerima date srednji prst. Što više ljudi treba da prijavi dilera ako koristi lažne dokaze.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Dijamantski
pre 1 godinu
Zdravo ljudi, netaknuti novac je odbio moj pokušaj spora sa artstridom i Finnartom jer „ne možemo dalje da tražimo vaš zahtev jer nemamo nikakva prava na spor za kompanije koje se bave kockanjem".
ipak nisu kockarske kompanije...
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Pod čime ste odgajali?
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Prvo sam pozvao devičan novac i rekao im situaciju pre mnogo godina, a oni su odlučili da to propuste kao prevaru, što je odbijeno iako sam im rekao da to nije prevara jer sam kupio, ali sam nedavno Jsut pokušao da osporim da je za roba nije primljena, a sada kažu da ne mogu jer je u vezi sa kockanjem
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
To bi takođe trebalo da bude osnova argumenta da nisu kompanije za kockanje za koje biste mislili da bi FOS to poništio
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Potrebna mi je pomoć oko ovoga, postoji li gde mogu da ćaskam sa tobom
Automatski prevedeno:
Anonymized1159
Anonymized755
Platinasti
Anonymized755
pre 1 godinu
Shvatio sam
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Poteškoća je u tome što ako ste rekli kockanje, onda izdavači Mastercard-a imaju tendenciju da to odbiju, ako se radilo isključivo o robi koja nije primljena, nema pomena kockanja, podnesite žalbu zbog činjenice da niste primili digitalnu umetnost, osporite ih zašto misle da je to kockanje ako to nisi spomenuo.
Automatski prevedeno:
Anonymized795
Srebro
pre 1 godinu
Nekako VISA i Mastercard kriju veliku tajnu povraćaja sredstava. Očigledno je na banci da odluči da li će povraćaj sredstava proći ili ne. Na kraju, VISA i Mastercard imaju reč o tome. Delimično su krive i VISA i Mastercard, sistem je klizio u ruke kriminalaca i sada je veoma teško izaći. Sistem treba revidirati!
Automatski prevedeno:
Westernbrother
Anonymized755
Srebro
Anonymized755
pre 1 godinu
Ukratko, ako je plaćanje izvršeno putem debitne ili kreditne kartice, možete povraćati, ako je u pitanju bankovni transfer, onda osim ako vam banka ne refundira, nema mogućnosti povraćaja.
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Anonymized795
Dijamantski
Anonymized795
pre 1 godinu
Saglasno, cela početna tačka je bankarska viza i Mastercard će obraditi pod bilo kojim kodom koji banka progura.
Ne o Kurasau – ali ovo je citat direktno od kostarikanskih vlasti za bilo koje kockarnice u kojima ste radili sa licencom. Bilo koji EOD SRL itd. je na ovoj listi.
„Jedan nedostatak licence za igre u Kostariki je to što, zbog nedostatka legitimne licence, nećete moći da prihvatite plaćanja od standardnih trgovaca i dobavljača plaćanja kao što su Visa i MasterCard. Alternativno, možete prvo da prihvatite plaćanja kriptovalutama, a zatim dodajte fiat novac ako odlučite da tražite licencu u drugoj zemlji u nastavku."
Dakle, svako plaćanje nije samo lažno prikrivanje transakcije, već zapravo protivno uslovima licence. Ovim sajtovima verovatno nije bitno, dozvola divljeg zapada, ali čak i tada su oni kauboji zvanično izjavili da tamo ne mogu da prihvate VISA ili Mastercard!
Automatski prevedeno:
Anonymized1159
Platinasti
pre 1 godinu
HSBC je sada odbio moj zahtev za prevaru na osnovu toga što su plaćanja karticama u oko 6 različitih zemalja u jednom danu bila legalno poslata na sajtove za kockanje,
Mislim da ću kontaktirati svaki medij da naglasim šta se dogodilo da je to apsolutna jebena šala.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
barborasp
Anonymized1159
Platinasti
Anonymized1159
pre 1 godinu
slažem se. Odlična ideja da kontaktirate medije. Estolio Limited mi takođe deluje kao prevara. Nemaju nigde ni kontakt, možda ću ih odvesti na sud.