Dao sam vam savete i pratio sam vas da vidim vaš ishod. Ako je viza koju ste trebali da dobijete već zbog drugog spora sada više nema?
Automatski prevedeno:
TheGambler
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Još nekoliko saveta za vas je:
Recite svojoj banci da je njihova Facebook stranica samo kupljena recenzija. Njihov broj telefona na njihovoj stranici nije povezan. (Nije broj telefona u Velikoj Britaniji).
Pokušajte takođe da se prijavite na skinmagate ili nešto slično, ne samo na steam. Povezaćete se preko Steam-a kada se tamo prijavite (ako je moguće).
Pokušajte da pošaljete e-poštu na link na skinmagate-u. Video sam recenzije na Fejsbuku da tamo ne odgovaraju. Posle par dana. Navedite da ne odgovaraju na mejlove vašoj banci na „stranici" na kojoj tvrde da ste kupili.
Neuspešna prijava je zapravo dovoljna da tvrdite da niste primili ono što govore.
Srećno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
TheGambler
Dijamantski
TheGambler
pre 1 godinu
Ok veliko hvala!
Poslao sam im snimak ekrana bez naloga na Steam-u koji bi to trebalo da uradi, a takođe sam danas poslao informacije o tome da im je potrebna platforma za steam koju je User007 savetovao. Mislim da je to otprilike onoliko koliko mogu da uradim sa moje strane, nadam se da ću ih pobediti, ali ako ne, uvući ću ga jer sam se već dovoljno oporavio, budi fin da ga osvojiš zbog principa svega i zbog toga što oni pokušavaju da lažu to je veoma dosadno plus 1600 funti je mnogo novca ok, dobio sam mnogo, ali nekima je to mesečna plata.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Jwright1998
Srebro
pre 1 godinu
Zdravo svima, moje transakcije su od pre više od 120 dana, da li je neko imao sreće sa povraćajem sredstava nakon datuma?
Automatski prevedeno:
Vkieranc
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Nisam siguran da je kazino prestao da odgovara na moju žalbu, što znači da neće biti rešeno
Automatski prevedeno:
Vkieranc
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Koliko je vremena mudrom trebalo da odgovori na vaš spor?
Automatski prevedeno:
Gojira7346
pops22
Dijamantski
pops22
pre 1 godinu
Da li na veb lokaciji postoji adresa e-pošte za kontakt ili korisnička podrška? To je najbolja opklada, što se tiče direktnog kontakta sa Santedom, oni su prilično sumnjivo lice, niko vam ne može dati adresu njihovih stvarnih kancelarija ili ko zapravo vodi kompaniju sa definitivnom sigurnošću.
Automatski prevedeno:
pops22
Gojira7346
Srebro
Gojira7346
pre 1 godinu
Kontaktirao sam e-poštu podrške Rollettos-u i njihovu opciju za ćaskanje uživo, ali samo sam se vrtio u krug s njima. Rekli su mi da je moj nalog pod istragom 6 meseci i da neću dobiti nikakve novosti dok ne prođe 6 meseci, što mislim da je smešno. Imam oko 2700 funti na računu.
Automatski prevedeno:
Gojira7346
pops22
Dijamantski
pops22
pre 1 godinu
Da li su rekli zašto istražuju vaš račun i ne dozvoljavaju vam da se povučete? Imajte na umu korišćene e-poruke i informacije o depozitu, kao i koliko dugo je prošlo? Imajte do 90 dana da osporite depozit, zbog čega verovatno kažu 6 meseci...
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
To je bilo oko 7-10 dana ne sporo, ali sve je trajalo mesecima dok sam im stalno prigovarao
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
pops22
Dijamantski
pops22
pre 1 godinu
Kazino guru će to rešiti ni na koji način ne bi trebalo 6 meseci
Automatski prevedeno:
pops22
Gojira7346
Srebro
Gojira7346
pre 1 godinu
Neće mi reći tačno zašto, ali nastavljaju da citiraju deo iz svog AML odeljka svojih uslova i odredbi. Prošlo je nedelju dana otkako su mi blokirali nalog i blokirali povlačenje.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Prokletstvo
Automatski prevedeno:
pops22
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Zaista se nadam da je 2700 funti sada mnogo novca za mene
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Da, moj je bio čudan, mada kada su odgovorili na konačan odgovor i da bih kontaktirao FOS, onda sam im odgovorio da kopiraju u FOS i pokazao im identičan onaj koji je banka dobila za mene, a onda sam proverio nedelju dana kasnije, pokazalo se kao u pregledu tada kasnije podignuta povraćaj sredstava
Automatski prevedeno:
Vkieranc
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
U redu, moj trenutno piše u pregledu i trebalo bi da saznam danas kako piše
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
pops22
Dijamantski
pops22
pre 1 godinu
Sve dok nikada niste imali dva naloga ili prekršili bonus svoju kaznu
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
U redu, moj je bio takav neko vreme, a onda sam ponovo proverio i video da je podignut onda sam znao da sam dobio novac nazad i da neće biti odgovora
Automatski prevedeno:
Vkieranc
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Kada piše da je podignuto, da li su vam odmah refundirali sredstva?