Pretpostavljam da su odbijene bile znatno veće transakcije?
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Gamblur
Dijamantski
Gamblur
pre 1 godinu
Dakle, neki su bili od 50-ih, od kojih su dva refundirana, drugi su bili 100, ali su neki drugi od 50-ih bili odbijeni. Mislim da je to stvarno bizarno.
Automatski prevedeno:
Nasrin999
Vkieranc
Platinasti
Vkieranc
pre 1 godinu
Možete li potvrditi njegovu vezu sa Santedom ili mistake?
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Nasrin999
Dijamantski
Nasrin999
pre 1 godinu
Šta je to izvini?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized847
Dijamantski
Anonymized847
pre 1 godinu
Santander je bukvalno lagao i rekao da su podigli moj kao povraćaj sredstava i nije im trebalo 5 meseci da donesu odluku. Suočio sam se sa njima u ćaskanju i pitao cs savetnika gde su ikada podigli jer roba nije primljena, a oni su rekli ne zašto je sada sa FO dali su mi pravi put oko toga, stalno je odbijao i zatvarao Santander je gori
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized847
Dijamantski
Anonymized847
pre 1 godinu
Nije li pragmatična igra uskoro oduzeta licencu od strane britanske komisije za kockanje, pročitao sam na drugim forumima, ne znam da li mogu da pomenem ime ovde?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Gamblur
Dijamantski
Gamblur
pre 1 godinu
Upravo sam proverio ovaj kazino i to je kazino Kostarike, tako da Bog zna da ne prilazim tim kaubojima jer nema zaštite. Ionako sam ih prijavio
Automatski prevedeno:
Nasrin999
Vkieranc
Platinasti
Vkieranc
pre 1 godinu
Izvinite što sam mislio da ste rekli da je garaža povezana sa mistake/Santeda international.. ako jeste, kako možete potvrditi vezu? Niko ovde ne zna ništa o njima i kako im je dozvoljeno da potpuno zaobiđu zakon!!
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Nasrin999
Dijamantski
Nasrin999
pre 1 godinu
Uplate izvršene kompaniji Mistake otišle su u „VBMSC" za koji ja čvrsto verujem da su oni
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized847
Dijamantski
Anonymized847
pre 1 godinu
Kako znaš da je kiparski Britanac? Gde mogu ovo da nađem molim
Automatski prevedeno:
Nasrin999
Vkieranc
Platinasti
Vkieranc
pre 1 godinu
Samo bih se pojavio tamo lol sa kamerom 😂
Uvek sam mislio da je Mario iz IGA-e bio generalni direktor Santede, ali nisam imao pojma. Sve moje uplate su bile putem bankovnog transfera i idem preko ombudsmana, kao i angažovanje advokata da preuzme moj slučaj u Curacao. Sačekajmo i vidimo, ali pred nama je dug put..
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Nasrin999
Dijamantski
Nasrin999
pre 1 godinu
Da li je to Mario momak koji je uhvaćen zato što je radio glupa sranja sa igricama Curacao?
Irac koji je umešan u ovo poznato kao „Aideen short" verujem da stoji iza finnarta i artstrida jer su to kompanije registrovane u Irskoj.
Automatski prevedeno:
melrao007
Dijamantski
pre 1 godinu
Istražujući malo više o Pikeleum.io, postoji još jedna kompanija koja se zove nordmedia solutions ltd i ima istu adresu, a izvršni direktor je gospodin Sanhueza. Ne postoje kontakt podaci ni za jednu kompaniju i nijedna kompanija se ne nalazi u kući kompanije.
Čuo sam se od Finnart.io, Elegro (nikotpf*) trgovaca i takođe betfokk-a.
Ponovo sam razgovarao sa svojom bankom i ovaj put je gospođa sa kojom sam razgovarao bila izuzetno korisna i spremna da pomogne. Šteta što ne možete dobiti istu osobu u pozivnim centrima, jer moram da se javim najkasnije u ponedeljak sa rezultatima svih mejlova koje sam poslao.
Takođe je potrebna bilo kakva pomoć oko kontakta za:
Zpaimpf* prodavnica igara
Zpaimpf*tools raj
Lingom*red
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
Zapravo sam poslao pragmatično poruku da vidim da li ih sajtovi imaju legitimno jer se činilo da se igre ne učitavaju kako treba i da uvek kvare. Iznenađen sam što nisam ni dobio odgovor 😂
Automatski prevedeno:
exodus1
melrao007
Platinasti
melrao007
pre 1 godinu
Zdravo druže, šta ti je elegro rekao? Tražili su od mene bankovne izvode i maskirane podatke o kartici koje sam poslao, pa se nadam da će razmotriti refundiranje transakcija?
Da li ste stigli negde sa pikeleumom? Takođe ih imam kao trgovac na izvodu iz banke i uspeo sam da pronađem imejl povezan sa njima. Zatražio sam povraćaj novca koristeći ovu e-poštu i objasnio sam da im je moje podatke dao kazino, tako da je to kršenje zakona itd.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized839
exodus1
Dijamantski
exodus1
pre 1 godinu
Da li su elegro definitivno NikoTPF plaćanja?
Automatski prevedeno:
melrao007
exodus1
Dijamantski
exodus1
pre 1 godinu
Elegro mi je rekao potpuno isto što i oni tebi, držali smo prste da im odgovorimo jer imam 9k sa njima.
Nisam čuo za pikeleum, ali sam dobio drugu e-poštu odavde, . će pokušati da pošalje e-poštu na adresu koju imate, toliko je neodređeno da je ovim kompanijama tako teško pronaći detalje za kontakt.