NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 450)

od kirekin
|
2.109.217 pregleda 14.507 odgovora |
1...449 450 451...788
Dodajte post
melrao007

Momci, imajte na umu da Elegro neće direktno refundirati, već će vam reći da obradite povraćaj sredstava u vašoj banci jer oni ne mogu da obrađuju povraćaj sredstava je ono što kažu. Ali možete iskoristiti njihov odgovor da pomognete svom slučaju

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Nadam se da ću dobiti e-poštu od njih da prođem kroz banku, kao što sam rekao u sinoćnjem pozivu sa Starling, žene su bile na mojoj strani i rekla da je ovo veliki problem sa ovim trgovcima i da im dam samo do ponedeljka da odgovore, a zatim ponovo kontaktiraju banku.

Automatski prevedeno:
melrao007

Da, imate sreće sa Elegrom, oni uvek brzo odgovaraju i to se rešava prilično brzo

Automatski prevedeno:

Upravo sam video ovo na Elegro-u o nama, deo sajta, verovatno zbog čega je lako nositi se sa njima u Velikoj Britaniji.....

file

Automatski prevedeno:

Da li postoji neko ko je zaista uspeo da povrati novac za transfer?

Automatski prevedeno:
melrao007

Video sam ljude na ovoj temi kako dobijaju povraćaj sredstava od elegro-a ranije, pa je moguće da oni refundiraju samo transakcije u Velikoj Britaniji, a ne druge? To bi objasnilo zašto neki ljudi dobijaju vraćeno direktno, a ne povraćaj sredstava? Samo misao

Automatski prevedeno:
exodus1

Elegro ne refundira direktno, morate da vratite novac kod banke koja vam to sama kaže

Automatski prevedeno:
exodus1

Ne, ja sam iz Velike Britanije i oni vam to normalno govore. file tako da nisam siguran kako ste ti i Mel pristupili tome, ali dobili ste drugačiji odgovor od svih kivni ljudi.

Automatski prevedeno:
exodus1 je izbrisao post
Waldo1984

file Dobio sam od njih ovaj mejl i poslao sam ono što su tražili. Tako da će svi biti u toku

Automatski prevedeno:
exodus1

Da, čak i kada pošaljete informacije, oni će vam reći da podnesete povraćaj sredstava, oni ne vraćaju direktno.

Dobio sam istu e-poštu kao njihov prvi odgovor, a zatim sam poslao informacije i ipak mi je rečeno da povraćam

Automatski prevedeno:

Echosintek je jutros pokušao da mi vrati novac, ali su podaci o kartici koju imaju za transakcije istekli. Poslao sam im e-poštu sa objašnjenjem ovoga, nadamo se da će se ponovo javiti.

Automatski prevedeno:
exodus1

To je isti mejl koji sam dobio

Automatski prevedeno:

Da li postoji neko ko je zaista uspeo da povrati novac za transfer?

Automatski prevedeno:

Bio bih veoma iznenađen ako neko ima - Paiop ima izjavu o onome što nazivaju "prijateljskom prevarom" i odbacuju svaki pokušaj regresa.

Automatski prevedeno:
Applesandpears93 je izbrisao post

Zdravo, bio sam iskren prema svojoj banci - oni su namirili prodavnicu novčića u njihovu korist jer su proizvodili lažne račune za kriptovalute itd. Imaš li savet? Bio je to veliki novac

Automatski prevedeno:

za ovo je trebalo mnogo vremena za odobrenje. Mislim da se to neće videti

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
melrao007

Nije važno da će i dalje ići na račun

Automatski prevedeno:
Applesandpears93

Da li ste videli recepte za teze? Ako ne tražite bilo kakvu kopiju, jer ako možete da dokažete da transakcije nisu išle do njih i ukrstite se sa kazinom, možete je odneti na arbitražu u banci, mislim

Automatski prevedeno:

Razgovarao sam sa bankom, povraćaji će se odbijati sve dok ne iskoriste podatke o mojoj novoj kartici, poslao sam e-poruke jem-u sa novim podacima o kartici, tako da držim prste.

Takođe što se tiče elegro-a, oni su poslali e-poštu u kojoj su rekli da me ne prepoznaju kao klijenta pa da idu preko moje banke. Međutim, našao sam adresu e-pošte za Nikotpf pa sam im poslao i e-poštu tražeći povraćaj novca.

Taj mejl je-

Oni imaju veze sa elegrom pa verujem da je on u pravu.

Automatski prevedeno:
melrao007

Da i ja, ali to je bilo tako čudno da ga ranije nije bilo jer sam radio brojne pretrage i uvek je ispadalo kao elegro

Automatski prevedeno:
1...449 450 451...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti