NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 463)

od kirekin
|
2.111.801 pregleda 14.509 odgovora |
1...462 463 464...788
Dodajte post
calumharris

I meni, onda su mi vratili novac 🤣, ali ne zbog žalbe jer sam je tek podneo!

Automatski prevedeno:

Već sam poslao 3 e-poruke, ali bez odgovora. Samo su me ignorisali. Onda sam pisao policiji, centralnoj banci i mokasu 😀

Automatski prevedeno:
Williamj86

Možete li da podelite kako ste to dobili?

Automatski prevedeno:
Curritokira

Potrebne su mi informacije o TERRVERS-u da bih mogao da pokušam da uspostavim kontakt kao dokaz da sam pokušao

Automatski prevedeno:
tamiirender

Kako ste kontaktirali destream. Šaljem im e-poštu 2 meseca i nema odgovora

Automatski prevedeno:
Adcloud24

Upravo sam im poslao e-poštu pre dan, još uvek ništa nije vraćeno. Koliko ti je trebalo?

Automatski prevedeno:
Adcloud24

Paiver je odgovorio i zamolio me da kontaktiram svoju banku i nekog malarkea o njihovom procesu

Automatski prevedeno:
tharm

Nikada nisu odgovorili ni na jedan e-mail uprkos slanju svim izvršnim direktorima itd. Počeo sam sa povraćajem sredstava protiv njih i dan kasnije oni su vratili sve osim 2 uplate.

Automatski prevedeno:

Oni su transfer novca. Revolut neće tražiti povraćaj sredstava za transfer novca.

Automatski prevedeno:

Pol, vidim da si imao uspeha sa Monzom. Bilo kakva ideja o vremenskim okvirima, osporio sam oko 15 uplata sa 3 različita trgovca. Kod 1. trgovca (plaiusout-com) Monzo mi je refundirao novac za 1. 2, a oni su rekli da će verovatno osvojiti. Ostatak i dalje nema kretanja iako je isti trgovac. Imate li ideju koliko dugo traje ovaj proces?

Automatski prevedeno:
bwastook

Odmah sam im vratio sve, onda je potrebno čekati 45 dana ako imate one za koje nisu sigurni da postoji razlog da ih tražite da saznaju.

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

kako da ih kontaktiram? Čini se da ne mogu da pronađem ćaskanje uživo ili nešto slično.

otprilike imam 9 transakcija sa trgovcem koji se zove plaiusout.com i krenuo sam putem neprimljene robe jer oni imaju veb lokaciju koja tvrdi da prodaje digitalne proizvode, tako da sam siguran da mogu da ih dobijem jer u njihovim sopstvenim uslovima i odredbama piše da možete dobiti povraćaj novca u roku od 30 dana ako niste aktivirali proizvod (očigledno nikad ništa nisam dobio). Ovo je isti trgovac kome je Monzo refundirao 2 od njih, ali ne i ostatak?

Ostale transakcije sa drugim trgovcima su malo upitnije.

Automatski prevedeno:

Mislite li da je jedini održiv način da se to isproba kroz trgovinu?

Automatski prevedeno:
bwastook

Ok, nisam siguran kako ih kontaktirate, to je bilo pre otprilike 8 godina, možda sam imao nalog koji sam koristio live chat da ih kontaktiram, neki mogu biti 30 dana, očigledno samo sačekajte i ako ništa ne čujete, u suštini ih osvojite

Automatski prevedeno:
Curritokira

Ako je transakcija iz vaše banke prikrivena kao kupovinu sa, recimo, veb lokacije za preuzimanje digitalnih igara, onda ih igrajte u njihovoj sopstvenoj igri. Očigledno niste dobili proizvod i kako da se brane.

Automatski prevedeno:
bwastook

Da, zaista, ali je vrlo teško kontaktirati ih.

Evo šta mi kazino kaže:

Što se tiče deskriptora transakcija, imajte na umu da njihov format i prikaz određuje isključivo provajder plaćanja, a ne naša platforma. Nemamo uticaj na to kako se transakcije prikazuju na vašim bankovnim izvodima.

Automatski prevedeno:
Curritokira

Zatim pitajte ko je dobavljač plaćanja i ispitajte ih.

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Nažalost, nismo u mogućnosti da identifikujemo transakcije koje ste pomenuli na našoj strani.

U tom slučaju preporučujemo da kontaktirate banku koja je izdala da biste rešili ovaj problem pokretanjem povraćaja sredstava.

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje ovo može izazvati i cenimo vaše razumevanje.

Automatski prevedeno:
bwastook

Savršeno. Hvala vam puno na pomoći.

Automatski prevedeno:

Ja sam na takvom gubitku. Rolletto još uvek zadržava moja sredstva, livechat mi neće pomoći, i dalje dobijam isti opšti odgovor putem e-pošte koji mi govori da je moj nalog još uvek pod istragom. Čini se da moja žalba sa kazino guruom ne čini razliku. Jednostavno ne vidim način da mi vrate novac.

Automatski prevedeno:
1...462 463 464...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti