Nikada nisu odgovorili ni na jedan e-mail uprkos slanju svim izvršnim direktorima itd. Počeo sam sa povraćajem sredstava protiv njih i dan kasnije oni su vratili sve osim 2 uplate.
Pol, vidim da si imao uspeha sa Monzom. Bilo kakva ideja o vremenskim okvirima, osporio sam oko 15 uplata sa 3 različita trgovca. Kod 1. trgovca (plaiusout-com) Monzo mi je refundirao novac za 1. 2, a oni su rekli da će verovatno osvojiti. Ostatak i dalje nema kretanja iako je isti trgovac. Imate li ideju koliko dugo traje ovaj proces?
kako da ih kontaktiram? Čini se da ne mogu da pronađem ćaskanje uživo ili nešto slično.
otprilike imam 9 transakcija sa trgovcem koji se zove plaiusout.com i krenuo sam putem neprimljene robe jer oni imaju veb lokaciju koja tvrdi da prodaje digitalne proizvode, tako da sam siguran da mogu da ih dobijem jer u njihovim sopstvenim uslovima i odredbama piše da možete dobiti povraćaj novca u roku od 30 dana ako niste aktivirali proizvod (očigledno nikad ništa nisam dobio). Ovo je isti trgovac kome je Monzo refundirao 2 od njih, ali ne i ostatak?
Ostale transakcije sa drugim trgovcima su malo upitnije.
Ok, nisam siguran kako ih kontaktirate, to je bilo pre otprilike 8 godina, možda sam imao nalog koji sam koristio live chat da ih kontaktiram, neki mogu biti 30 dana, očigledno samo sačekajte i ako ništa ne čujete, u suštini ih osvojite
Ako je transakcija iz vaše banke prikrivena kao kupovinu sa, recimo, veb lokacije za preuzimanje digitalnih igara, onda ih igrajte u njihovoj sopstvenoj igri. Očigledno niste dobili proizvod i kako da se brane.
Što se tiče deskriptora transakcija, imajte na umu da njihov format i prikaz određuje isključivo provajder plaćanja, a ne naša platforma. Nemamo uticaj na to kako se transakcije prikazuju na vašim bankovnim izvodima.
Ja sam na takvom gubitku. Rolletto još uvek zadržava moja sredstva, livechat mi neće pomoći, i dalje dobijam isti opšti odgovor putem e-pošte koji mi govori da je moj nalog još uvek pod istragom. Čini se da moja žalba sa kazino guruom ne čini razliku. Jednostavno ne vidim način da mi vrate novac.