Samo ažuriranje.
Imao sam transakcije u aplikaciji za banku na kojoj je pisalo Plaćanje za kupovinu. Kada sam ušao u informacije o transakciji, pisalo je vebmosac London. Pitao sam ovde da li neko ima informacije o ovoj kompaniji i rečeno mi je da ih kontaktiram .
Poslao sam im i imejl sa spiskom vremena i datuma transakcija i oni su u suštini rekli da imam pogrešnu kompaniju i da nemaju evidenciju o ovim transakcijama.
Zatim sam se vratio u svoju banku i dobio njihovu registrovanu adresu koja je bila 50 Essek Street, London, Engleska,
Zatim sam otišao u Chat Gpt i tražio da pronađem vezu između e-pošte i registrovane adrese jer ne postoji veb lokacija za Vebmosaic ltd i to me je dovelo na drugu veb lokaciju pod nazivom Design hunt. Na dnu veb stranice za traženje dizajna prikazuje ove kontakt detalje za Vebmosaic zajedno sa e-poštom. Sada sam im e-poštom poslao dokaz njihove veze.
Samo da upozorim da bi možda bilo vredno kontaktirati svoje banke i zatražiti adresu u evidenciji ovih trgovaca. Pretraživanje adrese tada može dovesti do detalja o kontaktu
Automatski prevedeno: