Napravio sam istu grešku sa pomagačem, poslao sam sve što su mi tražili i onda su mi rekli tačno šta si rekao, mislim da sam izgubio taj novac nažalost
Automatski prevedeno:
Anonymized1081
Dijamantski
pre 1 godinu
njegove glupe prevarante, mislim da treba da ih prijavim da zatvore svoju kompaniju ovo je veoma ozbiljno
Automatski prevedeno:
Gojira7346
KPop12
Dijamantski
KPop12
pre 1 godinu
Možete li pojasniti šta mislite pod tim koliko daleko sam stigao? i sa čime?
Automatski prevedeno:
meandi
Anonymized839
Platinasti
Anonymized839
pre 1 godinu
Kaže da su uspeli da pronađu detalje za uplate E000480 i da mi je ovo izmakao
Automatski prevedeno:
meandi
Curritokira
Platinasti
Curritokira
pre 1 godinu
Ne možete da pošaljete e-poštu?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
meandi
Dijamantski
meandi
pre 1 godinu
Identifikator „E000480" odgovara jedinici za napajanje prvobitno dizajniranoj za određene Fargo štampače kartica, uključujući modele Persona M11 i C11. Ovo napajanje je od tada zamenjeno Fargo E001212 Pover Suppli.
Dakle, možda je HID GLOBAL samo koristeći kod kao pokriće, kontaktirajte banku i tražite detaljnije informacije u vezi sa transakcijama koje bi trebalo da vam daju neku vrstu adrese ili posla
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Curritokira
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
Zanimljivo....
Automatski prevedeno:
Curritokira
meandi
Dijamantski
meandi
pre 1 godinu
Ne dobijam tvoju e-poštu.
Automatski prevedeno:
meandi
Anonymized839
Platinasti
Anonymized839
pre 1 godinu
Ja imam ne mogu više da daju informacije koje nemaju.
Pogledaću dalje u HID global. Takođe sam ga našao kao registarski broj preduzeća u Južnoj Africi, ali ne mogu da potvrdim jer mi je odbijen pristup poslovnom registru Južne Afrike
Da li tražite isto? Ako jeste, da li ste kontaktirali svoju banku da vidite koje informacije možete dobiti
Automatski prevedeno:
Curritokira
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
NE, već imam povraćaj sredstava na svom nalogu. Ne zvuči mi kao da kompanija ima ikakve veze sa štampačima...
Automatski prevedeno:
meandi
Curritokira
Platinasti
Curritokira
pre 1 godinu
Moja banka je odbila povraćaj sredstava tako da se trenutno sastavlja za ombudsmana.
da li vam je banka dala dodatne informacije?
Automatski prevedeno:
exodus1
Platinasti
pre 1 godinu
Poslao sam kopiju svoje lične karte i bankovni izvod VBMSC-u, ali sam već imao povraćaj sredstava sa puno dokaza. Da li mislite da sam sad sjebao? Pretpostavljate da će praviti lažne fakture itd?
Automatski prevedeno:
calumharris
Platinasti
pre 1 godinu
Destream.net je blokirao moju e-poštu.
i obaveštenje o grešci: 550: neželjena poruka je odbijena.
Automatski prevedeno:
Curritokira
meandi
Dijamantski
meandi
pre 1 godinu
Uradio sam to direktno u kazinu, a zatim u prodavnici. Ne znam zaista koja je to rešila. U kom kazinu je to bilo?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized839
calumharris
Dijamantski
calumharris
pre 1 godinu
Blokiranje da svako podnese zvaničnu žalbu komesaru Kipra
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Agora
Dijamantski
Agora
pre 1 godinu
Pošaljite e-poštu i zatražite kompletan izveštaj o pristupu GDPR-u u skladu sa evropskim zakonima o zaštiti podataka, oni moraju da odgovore na vaš zahtev i odmah potvrde e-poštu i da vam dostave zahtev za GDPR u roku od mesec dana. Nepoštovanje će dovesti do toga da ih prijavite Ico-u koji će zatim preduzeti mere protiv kompanije zbog kršenja zakona o zaštiti podataka, a takođe ćete zahtevati da ico i prekršaj izreknu kazne njihovoj kompaniji? Želite sve detalje transakcija adresa dob telefon uključujući fiksne stavke kupljene sve
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
meandi
Curritokira
Platinasti
Curritokira
pre 1 godinu
mogu li da pitam koji kazino?
Nisam potpuno siguran koji sam, nažalost, koristio nekoliko.
Mislim da sam možda jutros pronašao kompaniju. Samo analiziram njihove veb podatke i vidim mnogo preporuka iz telegrama i drugih društvenih mreža i mnogo podataka o transakcijama.