...hvala na informacijama, uradiću to. Ne znam koliko ima smisla uplitati engleske vlasti, pošto sam i sam iz Nemačke. šta ti misliš? Srdačan pozdrav.
Automatski prevedeno:
Muzto77
Anonymized839
Srebro
Anonymized839
pre 1 godinu
Zdravo, hvala vam puno na vašem doprinosu. Znam da KIC provera nije neophodna, ali više ne mogu da pokrenem proces povraćaja sredstava kod dobavljača kreditne kartice. U Nemačkoj je to obično moguće samo retroaktivno 120 dana, a transakcije su se desile pre skoro godinu dana. Stoga sam i dalje video malu šansu da vratim novac, jer nemam drugu opciju osim da to uradim direktno sa trgovcem.
Automatski prevedeno:
Apple1234
Muzto77
Zlato
Muzto77
pre 1 godinu
Ne znam "cracc". Poslao sam e-poštu za cdkeis nekoliko stranica unazad kada sam vam odgovorio.
Automatski prevedeno:
Apple1234
Muzto77
Zlato
Muzto77
pre 1 godinu
Samo koristite chatgpt i naterajte ga da to napiše na engleskom. Objasnite sve stvari i pobrinite se da stavite e-poštu Grottobook-a sa svime. 🙂
Automatski prevedeno:
Muzto77
Apple1234
Srebro
Apple1234
pre 1 godinu
Ok, našao sam ih. Prethodno su me blokirali. Pokušajte ponovo. Da li ste dobili povrat novca od njih? Srdačan pozdrav.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Muzto77
Dijamantski
Muzto77
pre 1 godinu
Neće vam refundirati, tražili su od vas ličnu kartu samo za svoju svrhu, samo su nam svi odbijeni od njih, bojim se da kažem. Oni su korumpirani kao pakao
Automatski prevedeno:
meandi
Curritokira
Platinasti
Curritokira
pre 1 godinu
moj email hvala
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Muzto77
Dijamantski
Muzto77
pre 1 godinu
Jedina alternativa je da prijavite FCA i HMRC ovde u UK. Takođe, prema evropskim GDPR zakonima o pristupu podacima zahtevaju potpuno obelodanjivanje koje informacije imaju o vama, možete ih prijaviti i nadležnim organima za finansijsku istragu u UK ako vam ne pošalju zahtev za GDPR ili ne potvrde imejl za ovo u roku od mesec dana, možete prijaviti ICO-u koji će ih kazniti i kazniti ih da im izreknu kaznu. 1. ali postoji veliki broj nas koji nismo imali sreće da dobijemo povraćaj sredstava od ovih trgovaca, oni su takođe moji datumi oh i akciona prevara ovde takođe
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized839
meandi
Dijamantski
meandi
pre 1 godinu
sta trazis ?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Agora
Dijamantski
Agora
pre 1 godinu
Midts je grottobook.com
Automatski prevedeno:
skeptical26
Tiekefnntn
Srebro
Tiekefnntn
pre 1 godinu
Kako ste kontaktirali BP v loading
Automatski prevedeno:
skeptical26
Mizu
Srebro
Mizu
pre 1 godinu
Koji dan ste poslali poruku, a danas ste poslali 3 sata bez odgovora
Automatski prevedeno:
melrao007
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li je neko imao uspeha kod Nikotpf* trgovaca? Kontaktirao sam Elegro koji me je nakon nekoliko mejlova tamo-amo odbijao kao svog kupca i kontaktirao Niko tehnologije na koje nemam odgovor.
Takođe pikeleum i finnart.io oba sa iste adrese u pluti.
Automatski prevedeno:
Curritokira
meandi
Dijamantski
meandi
pre 1 godinu
Ne mogu to da uradim
Automatski prevedeno:
Muzto77
Anonymized839
Srebro
Anonymized839
pre 1 godinu
Da, hvala vam na informacijama koje ste podelili ovde. Već sam uključio kopije FCA i MRC u svoju poslednju e-poruku. Videćemo kako će sada reagovati. Oni se brane time da su transakcije obavljene korišćenjem 3DS procesa i potvrđene putem SMS-a, te da stoga neće izdati povraćaj novca. Midates i Grottobook pripadaju zajedno, ali ono što sam utvrdio je da pomagač takođe mora biti jedan od njih na neki način. Dobijam iste e-poruke kao odgovor od oba trgovca.
Nažalost, imam toliko otvorenih transakcija da mi postaje teško čak i pristupiti svojim sredstvima. Mnogi čak i ne odgovaraju na mejlove. Mislim da većina dilera ovih dana jednostavno ignoriše upite. Oni koji su me prvi kontaktirali verovatno su imali sreće, ali što više upita dobijamo, to su, nažalost, manje šanse da čujemo bilo šta od ovih korumpiranih dilera.
Imate li možda šablon koji ste uspešno koristili da biste barem uspostavili kontakt sa kriminalcima? Zahvalan sam na bilo kakvoj pomoći. Moja adresa e-pošte: M
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Muzto77
Dijamantski
Muzto77
pre 1 godinu
Grottobooks i midates nisu vezani za pomoćnike, već su potpuno različiti prevaranti i posluju u ulici Great Portland Street 85, First Floor, London, United Kingdom, V1V