Relapso i potrošio 24k za 5 sati. ja sam osuđen na propast. Sada moram da počnem ispočetka. Problem je što su ovi napravljeni putem mastercard-a.
Relapsed and spent 24k in 5 hours. I am doomed. Now i need to start over. Problem is, these were made via mastercard.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Pročitajte temu i pokušajte da povratite ono što možete. Živeli!
Automatski prevedeno:
melrao007
Dijamantski
pre 1 godinu
Takođe sam sada dobio e-poštu od Niko-technologies u kojoj se kaže da isti generički bik „mi vas ne identifikujemo kao kupca" iako na mojim bankovnim izvodima crno na belo piše Nikotpf*.
Da li neko ima uspeha sa kompanijama što im to govori?
Meni se desilo potpuno isto haha. Rolletto je rekao da sam blokiran u osnovi "pravednog razloga", tako da su se deffo dali, više goriva za vatru za mene. Kako ste pronašli njihove banke? Možete li možda podeliti tu informaciju jer osećam da sam dobio GoldenBet na konopcima i treba mi samo još malo da ih nateram da pokleknu.
Da, čudno je jer sam se ranije žalio Velobetu i nisu mi blokirali naloge na svojim sestrinskim sajtovima sve dok nisam poslao ovaj mejl CC različitim institucijama! Moji su bili bankovni transferi i pretražio sam kod sortiranja/broj računa prikazan na mom Revolut izvodu koji vodi do ClearBank-a koji je banka imenovanog trgovca (Falcora Finance). Ako su vaše bile transakcije karticama, onda ne znam kako se banke uklapaju u to, jer to nije nešto što sam istraživao, žao mi je.
Moji su bili i bankovni transferi! Poslao sam e-poštu ClearBank-u i Falcori, ClearBank mi se javio u roku od 24 sata i rekao da nemaju veze sa Falcorom, čudno!
Kako dođavola možeš da izgubiš toliko za to vreme da ti je potrebna ozbiljna pomoć! gde je ovo, plaćaju samo oko 7500 funti mesečno, većina njih imaćete sreće da ga ponovo dobijete, morate da dobijete odgovarajuću pomoć
Podneo sam više sporova kao prevaru dvema mojim odvojenim bankama. Ažuriraće se šta se dešava. Nije želeo da ide putem robe i usluga u strahu da će biti odbijen jer su otkrili da je to zbog kockanja.
Submitted multiple disputes as fraud to two separate banks of mine. Will update on what happens. Didn't want to go down the goods and services route in fear of being rejected due to them finding out its for gambling.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Samo želim da nastavim sa svojim tvrdnjama o prevari... uspelo je. Bank of America je stala na moju stranu bez pitanja i Bovada je zatvorila moj račun. Pobeda/Pobeda. Dobio sam oko $1k.
Automatski prevedeno:
Anonymized1081
Dijamantski
pre 1 godinu
momci
Kuickbit je uklonjen
3 nedelje kasnije radilo je
još jedna veb stranica je uklonjena Is tradeMentum
Saosećam sa vama, čini se da je nemoguće dobiti bilo kakav regres putem bankovnih transfera, zar ne? Da, Falcora i ClearBank su bili beznadežni, samo su poslali kopiju/pejst o GDPR-u i rekli mi da kontaktiram svoju banku kako bi mogli da 'prođu zvaničnim kanalima', što je krajnje beskorisni savet kada je vaša banka Revolut i puna osoblja koji bi mogli biti i botovi!