Morao sam da se vratim na Santeda je otvorio više sajtova ljudi, pa pazite da ste upravo čuli šta se dešava.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized1081
Dijamantski
Anonymized1081
pre 1 godinu
Ne zadržavajte dah
Automatski prevedeno:
Waldo1984
juaky24
Dijamantski
juaky24
pre 1 godinu
Automatski prevedeno:
juaky24
Waldo1984
Zlato
Waldo1984
pre 1 godinu
Hvala vam puno!
Automatski prevedeno:
Gojira7346
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
Cela ta 'kompanija' i svi povezani treba da budu bačeni u zatvor i ostavljeni tamo, nadam se da će novi sajtovi stvoriti još veću nit za vlasti da ih povuku i da ih sve njihovo prevarantsko ponašanje sustigne, imali su više prekršaja ranije... zaista verujem da je pitanje vremena kada će biti uhvaćeni
Automatski prevedeno:
Lottie48
Gojira7346
Dijamantski
Gojira7346
pre 1 godinu
Kako mogu da se izvlače sa pokretanjem novih veb lokacija - zašto ih UKGC, Mastercard itd., dođavola, ne blokiraju samo odmah😤
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Gojira7346
Dijamantski
Gojira7346
pre 1 godinu
Ne mogu da verujem da su otvorili još sajtova posle ove kontroverze. Smatram da je krajnje čudno da britanska komisija za kockanje nikada nije kaznila ili sankcionisala Santeda grupu. To vas tera da se zapitate kome se pune džepovi i ko su ovi stvarni akcionari ove grupe jer se ovaj novac kreće okolo na berzi
Automatski prevedeno:
juaky24
Anonymized1081
Zlato
Anonymized1081
pre 1 godinu
zdravo
KTM kaže da prihvata povraćaj sredstava, ali mi se mejl čini pomalo sumnjivim zbog količine informacija koje traže.
Da li su i vama poslali sličan e-mail?
Ne znam da li pokušavaju da dobiju moje podatke u neku drugu svrhu.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Lottie48
Dijamantski
Lottie48
pre 1 godinu
Ne znam kako će ovo ispasti sa Mastercard i Visa-om, jer ako ste koristili kreditnu karticu za deponovanje, onda znam da se u Velikoj Britaniji ne možete kockati sa njima smatra se kockanjem, a ne vašim novcem, to su u osnovi zajmovi, tako da je to razlog zašto ukgc zabranjuje plaćanja kreditnom karticom da bi oni mogli da kažu, pa znate da ne biste mogli da koristite karticu u Velikoj Britaniji, pa zašto biste je još uvek koristili van Velike Britanije zabranjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized839
juaky24
Dijamantski
juaky24
pre 1 godinu
U redu je da to moraju da urade za kic svrhe
Automatski prevedeno:
Gojira7346
Lottie48
Dijamantski
Lottie48
pre 1 godinu
Oni pokušavaju da blokiraju URL-ove, Santeda koristi više njih da zaobiđe blokove, na isti način na koji koriste trgovce trećih strana i pogrešne MCC-ove da zaobiđu blokove za kockanje
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
Samo proverite vezu da vidite da li je to bezbedna veza