Da li je neko dobio detalje za e0000480, pročitao sam ćaskanja i neki su imali povraćaj novca, bio bih zahvalan ako bi neko mogao da podeli, rado bih dao adresu e-pošte ako detalji ne mogu da idu ovde.
Automatski prevedeno:
Anonymized835
Curritokira
Srebro
Curritokira
pre 1 godinu
Zdravo, da li biste mogli da mi pošaljete ovo putem e-pošte. Rado ću vam uzvratiti uslugu bilo kom drugom koga tražite.
Automatski prevedeno:
Anonymized835
Dt100
Srebro
Dt100
pre 1 godinu
Može li neko od vas da podeli detalje, može mi se obratiti direktno na mejl. Banka neće podići dok ne pokažem dokaze da sam ih kontaktirala. To bi bila velika pomoć.
Automatski prevedeno:
Anonymized835
Anonymized916
Srebro
Anonymized916
pre 1 godinu
Zdravo, da li biste mogli da podelite ovo sa mnom, rado ću dati adresu e-pošte ako je lakše. Banka neće učiniti ništa dok im ne pokažem dokaze da sam ih jurio.
Automatski prevedeno:
mulattis
bombon
Platinasti
bombon
pre 1 godinu
Mogu li dobiti i ove kontakt podatke, hvala
Automatski prevedeno:
Tabbbs
C2D2
Srebro
C2D2
pre 1 godinu
svipez je rekao da to nisu oni
Automatski prevedeno:
mulattis
Curritokira
Platinasti
Curritokira
pre 1 godinu
Mogu li dobiti kontakt podatke za E0000480?
Automatski prevedeno:
Tabbbs
Curritokira
Srebro
Curritokira
pre 1 godinu
Molim vas, molim vas, molim vas, mogu li dobiti informacije o ovome
Automatski prevedeno:
Tabbbs
Curritokira
Srebro
Curritokira
pre 1 godinu
Molim vas, možete li mi pomoći e0000480 molim vas hvala
Automatski prevedeno:
Ojay
PH101
Srebro
PH101
pre 1 godinu
Imao sam situaciju da sam stavio besplatnu opkladu, pobedio na 164/1, a oni su isplatili samo po 30/1. Podigao sam galamu i 941 funti povraćaja je stiglo na moj račun, ne mogu da se uporedim sa trgovcem jer kursevi menjaju iznos transakcije, a ni sam kazino nije obavestio o povraćaju sredstava, ali oni su bili 100% od njih.
Automatski prevedeno:
Ojay
Laura448
Srebro
Laura448
pre 1 godinu
Zdravo Laura,
Dobre vesti da je povraćaj sredstava bio uspešan, kako ste to uradili, da li ste otkrili da su to bila plaćanja kockanja ili ste samo izjavili da ne prepoznajete trgovca i sumnjate da su plaćanja lažna?
živjeli,
Automatski prevedeno:
Mizu
Anonymized954
Srebro
Anonymized954
pre 1 godinu
Još nisam dobio njihov odgovor, tako da se trenutno ne nadam direktnom povraćaju novca. Ali tehnički je prošlo samo 2 radna dana otkako sam im poslao e-poštu u sredu uveče. Tako da ću sačekati bar celu nedelju ranije.
Automatski prevedeno:
Anonymized835
PH101
Srebro
PH101
pre 1 godinu
Da li ste otkrili da je SKNVRS moja banka dala neke informacije o tome gde se nalaze, ali ništa se ne pojavljuje prilikom pretrage. SKNVRS - London, GB BN1 4DU.
To je poštanski broj u Brajtonu, pa nisam siguran zašto piše London. Taj poštanski broj ima više kancelarijskih prostora, ali se ne zove SKNVRS ili šta oni zapravo rade.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Dijamantski
pre 1 godinu
Ima li neko informacije o Coresbite-u? Možda veb lokacija ili lokacija ili imejl
Automatski prevedeno:
calumharris
Platinasti
Vkieranc
pre 1 godinu
Ima li neko informacije o Coresbite-u? Možda veb lokacija ili lokacija ili imejl
Anyone got info on Coresbyte? Maybe a website or location or email
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Možda je coresbite.com
Šabloni veb stranica?
estonska kompanija.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Maxonfart
Ojay
Bronza
Ojay
pre 1 godinu
Posetite kako da vratite uplate
Automatski prevedeno:
exodus1
Anonymized835
Platinasti
Anonymized835
pre 1 godinu
I ja imam ovu kompaniju, ali ne mogu čak ni da vidim poštanski broj na svojoj. Transakcija je ipak bila u evrima