Za svakoga ko se bori sa bankom koja podiže povraćaj sredstava za vizu ili traži od banke da pruži detalje o transakciji, nikada ranije to nisam primetio, ali viza sada ima obrazac za kontakt sa potrošačima na svojoj veb stranici: Popunio sam ga za Revolut i Kroo bi možda vredelo pokušati za druge
Najsmešnije je što dobijam više novca nego što sam potrošio. Kako su refundirali u evrima i britanska funta je pala. Tako da dobijam više novca nazad. Primer - Plaćeno 2006 £ i vraćeno 2051 £🤣
Bilo ko je imao problema sa Monzom, zatvaraju moj nalog krajem maja, tako da imam još oko mesec dana i malo da to sredim, ali imam 5-10 sporova koje moram da pokrenem sa njima, ali sam pokušao sa nekoliko starijih (možda zbog činjenice da je kategorija u kojoj su pali kao i računi) ali ih stalno odbijaju tvrdeći pravila Mastercard-a. Nadam se da to nije slučaj sa ostalima jer će to biti roba koja nije primljena.
Da, ponekad ih blokiraju, ali samo dodaju još jedan broj na veb stranicu da bi je zaobišli. Vidio sam da je nekoliko ograničeno u Velikoj Britaniji, tako da je nešto moralo biti urađeno sa tim sajtovima, jer pre nego što ste mogli da im pristupite, jurio sam ih mesecima
Zdravo Paul. Da, u pravu ste, vratio sam novac sa kripto veb lokacija putem povraćaja sredstava, tako da je moguće. Mogu li da vas zamolim da malo detaljnije objasnite bankovne transfere. Imam nekoliko transakcija sa Transferop-om, kako da pristupim svojoj banci u vezi sa ovim trgovcem? Hvala.
Zdravo druže, odustao sam od pokušaja da ga vratim od paiop-a, ali radim na depozitu bankovnog transfera koji je kupio kriptovalutu pokušavajući prvo na kripto sajtu da dobijem povraćaj novca