Imam mnogo depozita kod Flacora Finance, što je bankovni transfer, da li su ove uplate povezane sa nečim što mogu da pokušam da dobijem povraćaj sredstava ili su izgubljeni slučaj?
Automatski prevedeno:
plana88
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
U redu, razumem, moja situacija je drugačija jer su sredstva poslata direktno u kazina (trinokazino i instaspin), to se vidi na potvrdama poslatim e-poštom od Transferopa. Hvala vam na odgovoru i želim vam sreću sa vašim transakcijama.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
bwastook
Dijamantski
bwastook
pre 1 godinu
Možete pokušati sa bankom. Nisam siguran kako bi to išlo, ali zar nije novo pravilo da sada mogu biti povraćaj sredstava
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
plana88
Dijamantski
plana88
pre 1 godinu
U redu, moj je rekao bankovni transfer, ali je upućen na kripto sajt i kupio ga
Automatski prevedeno:
Jimbib87
Srebro
pre 1 godinu
Da li je neko imao sreće ko je dole i na koje procesore se takođe odnosi?
NikoTPF*Zenit Marketin
Zpaimpf*theplatinum
Smpaipf*mastertools
Spaimpf*skinsonli
Spaimpf*ziph
Moja banka je odbila da izvrši povraćaj sredstava, a kazino ignoriše moje imejlove.
Mnogo hvala
Automatski prevedeno:
scottyh7
xbigguyxxx
Bronza
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Stvarno? Gde si ovo video? Moglo bi biti korisno ako je to slučaj
Automatski prevedeno:
Martin61
Jimbib87
Zlato
Jimbib87
pre 1 godinu
Koja banka je odbila povraćaj sredstava i šta ste im rekli. Možda mogu da ti pomognem
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
scottyh7
Dijamantski
scottyh7
pre 1 godinu
Evo ga
Automatski prevedeno:
bwastook
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Koliko je prošlo vreme od kada se to dogodilo? Napravio sam transfere posle tog datuma, ali mnogo mnogo odvojenih. Ne znam kako bi to išlo
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
bwastook
Dijamantski
bwastook
pre 1 godinu
Ako je pre datuma nema koristi, ako je posle pokriveno
Automatski prevedeno:
Jimbib87
Martin61
Srebro
Martin61
pre 1 godinu
Starling nažalost. Imao sam mnogo više sreće sa Moncom.
Automatski prevedeno:
bwastook
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Pogledaću to, zaista nisam siguran da li bi to funkcionisalo jer je to za očiglednu prevaru i svi ovde verovatno imamo 10 transakcija bankovnim transferom. Tako da je malo neverovatno.
Automatski prevedeno:
Robbie89
Jimbib87
Srebro
Jimbib87
pre 1 godinu
Šta Starling kaže?
Upravo ću započeti proces sa njima.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
bwastook
Dijamantski
bwastook
pre 1 godinu
Možete tvrditi da to nije prava stranica pa ste prevareni
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
pre 1 godinu
Za bankovni transfer bićete veoma srećni da dobijete bilo šta. Proces spora je potpuno drugačiji. Morali biste imati čvrste dokaze da ste prevareni, što bi moglo biti teško proizvesti osim ako ste primali e-poruke/tekstove od prevaranta koji promovišu sajt.
Tipu koji se bavi Transferop-om - neće ništa vratiti i preusmeriće vas direktno u kazina. Nisam 100% siguran kako biste se pozabavili tim ako su to bankovni transferi.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Jimbib87
Robbie89
Srebro
Robbie89
pre 1 godinu
Kažu da ne mogu da povraćaju naplate i pošto ne možete da uradite proces u njihovoj aplikaciji, ne dobijate nigde.
Sa Monzo-om i Golden Bet-om mogao bih barem da osporim transakcije putem aplikacije. Iako su odbili da izvrše povraćaj sredstava zbog uobičajenih Mastercard T&C, proces je bio dovoljan da kazino refundira.
Automatski prevedeno:
Wobz
Jimbib87
Bronza
Jimbib87
pre 1 godinu
Da li je ovo bio povraćaj kreditne kartice sa zlatnim okladom ili debitnim? Da li Goldenbet maskira transakcije poput nekih drugih veb lokacija, donosi transakcije u različitim zemljama? Da li ste se ikad povukli od njih bez problema
Automatski prevedeno:
scottyh7
xbigguyxxx
Bronza
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Isti brod ovde kao i bvastook
Niste sigurni kojim putem da idete u smislu kako će Falcora završiti sa novcem koji im je prevarom prebačen u brojnim prilikama?
Automatski prevedeno:
Jimbib87
Wobz
Srebro
Wobz
pre 1 godinu
Debitna kartica. Ne, nije se povukao.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
scottyh7
Dijamantski
scottyh7
pre 1 godinu
U redu, nikada nisam preuzeo bankovni transfer da budem iskren ili mi je kripto sve novo