Ovo kažeš Paul, ali ja imam transakcije od pre više od 18 meseci u nekim od ovih kazina i one su iste varijacije kao i neke sa kojima sam prethodno dobio povraćaj sredstava, Online DG* ili šta god da je, nalazi se na mojim izjavama od pre skoro 15 meseci u potpuno različitim oblicima. Neki ljudi su slobodni, to je jasno. Ali nisu svi, nisu svi dovoljno srećni da se ne ponovi. Ponovo sam imao veliki recidiv otkako sam dobio novac od banaka, i kajem se zbog toga i sredio sam se, nadoknadio sam neke gubitke, ali sam zapeo sa nekim, to rade kockari, nažalost, kada dobiju novac. Zahvalan sam što ste mi pomogli sa E0000480, svi ovde su zahvalni i na pomoći koju ste uložili, ali nemojte da upirete prstom. Nije naše mesto da to radimo! Svi treba da budemo ovde da pomognemo jedni drugima, a ova osoba je u velikoj meri doprinela i na forumu u poslednjih godinu dana! 🙂
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.