NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 666)

od kirekin
|
2.104.355 pregleda 14.499 odgovora |
1...665 666 667...788
Dodajte post

Nema nikakve veze sa njima

Automatski prevedeno:

Mislim da su najveća lokacija Curacao?

Upravo ću da pokrenem tužbu sa njima

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Imao sam nekoliko e-poruka sa njima koji su trajali nekoliko nedelja, drago mi je da vam pružim informacije koje sam uključio u svoju e-poštu njima, ali bih radije poslao putem e-pošte!

Automatski prevedeno:
Robbie89

Dobio sam povraćaj od 6000 funti, a onda se banka predomislila i izvršila povraćaj sredstava, tako da sam dobio sve depozite nazad plus isplaćene dobitke plus 6000 funti

Automatski prevedeno:
Robbie89

Mislim da ponekad negativna recenzija trustpilot-a zaista funkcioniše - ali retko iz iskustva.

Automatski prevedeno:
Kelly1234

Molim vas da znam kakav ste pristup imali kod trgovaca kriptovalutama jer jedva da mogu da dobijem odgovor od njih, bez obzira na povraćaj novca.

Automatski prevedeno:
Ldiamond23

Da, isti su, šta ste radili i koliko je vremena trebalo?

Automatski prevedeno:
wafflezoo je izbrisao post
paulmcewan05

Pristojan!

Automatski prevedeno:
paulmcewan05 je izbrisao post
paulmcewan05 je izbrisao post
bwastook

Podigao sam ga u banci kao povraćaj - trebalo je oko 30 dana

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Trenutno osporavam coolcs2 transakcije sa svojom bankom, prešao sam na ceo put koji nije primljen, sada žele e-poštu sa detaljima o ukupnom iznosu i objašnjenjima svih informacija u vezi sa ovim uplatama, nisam siguran šta da stavim? Kao što je bilo za preko 300 funti i više transakcija

Automatski prevedeno:
Ldiamond23

Dobio sam 6.000 dolara direktno od jednog - mislim da nisam uradio ništa posebno jer sam iste izdanje poslao nekoliko drugih

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized849 je izbrisao post

Ovo kažeš Paul, ali ja imam transakcije od pre više od 18 meseci u nekim od ovih kazina i one su iste varijacije kao i neke sa kojima sam prethodno dobio povraćaj sredstava, Online DG* ili šta god da je, nalazi se na mojim izjavama od pre skoro 15 meseci u potpuno različitim oblicima. Neki ljudi su slobodni, to je jasno. Ali nisu svi, nisu svi dovoljno srećni da se ne ponovi. Ponovo sam imao veliki recidiv otkako sam dobio novac od banaka, i kajem se zbog toga i sredio sam se, nadoknadio sam neke gubitke, ali sam zapeo sa nekim, to rade kockari, nažalost, kada dobiju novac. Zahvalan sam što ste mi pomogli sa E0000480, svi ovde su zahvalni i na pomoći koju ste uložili, ali nemojte da upirete prstom. Nije naše mesto da to radimo! Svi treba da budemo ovde da pomognemo jedni drugima, a ova osoba je u velikoj meri doprinela i na forumu u poslednjih godinu dana! 🙂

Automatski prevedeno:

Koristi svoj mozak.. tip želi da vrati novac preko banke. Period povraćaja sredstava je 120 dana (4 meseca), a on je ovde 9 meseci. Zvuči poznato zar ne.. Sami ste rekli da ste 'relapsi'... ali ste se vratili na ilegalnu internet stranicu znajući da možete dobiti refundaciju - ovo je freerolling. Nažalost, za to nema opravdanja. Pomogao sam ti jer si praktično molio. Ali vi ste sami sebi najgori neprijatelj u ovom slučaju. Svi smo postali usevači, ali voleo bih da mislim da većina nas uči prvi put

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Kishen2777

im osporavam neke takođe, ali kažu eather

Popunili ste obrazac za povraćaj sredstava bez jasnog opisa problema, datuma i potrebnih dokumenata, pa smo bili primorani da ga otkažemo. Slobodno ga ponovo podignite ako vam i dalje treba

Vaš spor je bio neuspešan

Prodavac nam je dostavio dokumentaciju koja podržava njihovu stranu i nakon pažljive analize nismo mogli da nastavimo sa sporom u skladu sa pravilima kartične šeme

Vezani smo za pravila Visa i Mastercard kartične šeme

Iako se nadamo najboljim ishodima za naše klijente, šeme Visa i Mastercard kartica su one koje nam ne dozvoljavaju da nastavimo sa ovim konkretnim zahtevom prema njihovim pravilima

koristim svoju revoults karticu

Automatski prevedeno:
Chuck1988

Koji kazino drug

Automatski prevedeno:

Ogromno se bori da dobije bilo kakav odgovor od bilo kog trgovca plaćanja iv koristi 19 trgovaca. Banka je odobrila samo 1 povraćaj sredstava. 0 refunds. Poslao sam više e-poruka prodavcima plaćanja koje sam mogao pronaći

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post
1...665 666 667...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti