NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 675)

od kirekin
|
2.140.158 pregleda 14.537 odgovora |
1...674 675 676...790
Dodajte post

to su sestrinske stranice, tako da u osnovi samo koristite potpuno isto generičko smeće. Ne vidim da neko nikuda stiže sa ovim.

Automatski prevedeno:
wafflezoo je izbrisao post

Ne iz onoga što sam video, mislim da je možda dvoje ljudi otkako je tema počela i bili su primorani da potpišu NDA

Automatski prevedeno:
Adcloud24

Vebsomac se krije pod brojnim maskama, uključujući 'Fresh Bet' - trenutno nemam sreće sa njima, ali ne odustajem - imam tužbu za akcionu prevaru za njih.

Automatski prevedeno:

Ne, ovaj nije kockarski ne. Mogu se žaliti na to

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post
Agora

Automatski prevedeno:

Nikoptf globalni korak koji je deo elegro.eu.

ako su izjavili da je to povezano sa kockanjem, onda sam ih sada zamolio da ponovo pogledaju spor zbog lažnog predstavljanja MCC-a, da li oni moraju da nastave sa sporom?

sa vebmosc-om se kaže da sam plaćao novac za dizajn veb stranice, pa da li to zapravo spada u robu koja nije primljena ili je to roba ili usluga koja nije primljena?

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post
Anonymized849

I meni je potrebno

Automatski prevedeno:
lewis57

Ovo me izluđuje!

Posao trgovaca je bukvalno da osiguraju da PSP usluge sa kojima su izabrali da posluju koriste ispravne kodove.

Ako je ovo bila greška pod bilo kojim normalnim okolnostima, trgovac bi tražio od svog PSP-a da to ispravi. UGHHH

Automatski prevedeno:

Ono što sam uradio, nipošto ne predlažem ovo, ali bilo je uspešno… je stanje da sam kupio valutu za video igre (Ksbok, PlaiStation, Minecraft vorld of var, šta god) i navedeni trgovac nije odgovarao mojoj kupovini.

Nikada nisam dobio virtuelne kredite, koji su trebali biti trenutni putem e-pošte - mislim da je ovo lažni sajt/trgovac i bio sam prevaren.

Oni zapravo ne mogu da naprave fakturu - i to ukazuje na pogrešno kodiranje i prevaru jer je za igre potreban određeni MCC

Automatski prevedeno:
Adcloud24

AI je ovo predložio

u nadi da neće odgovoriti i da ću koristiti imejl

Automatski prevedeno:
Mizu

Zdravo, možete li mi dati kontakt onlajn dg, molim vas? Imam mnogo transakcija za oporavak i očajan sam.. hvala

Automatski prevedeno:

Ako se pozivaš na mene, bolje bi ti bilo da možeš da podržiš velike reči koje koristiš prijatelj! to je sebičan stav prema ljudima koji se bore sa zavisnošću i daju sve od sebe da se bore sa njom

Automatski prevedeno:

Paul, mislim bez nepoštovanja, ali s obzirom na tvoj čvrst stav protiv freerollinga u prošlosti, teško je ignorisati kako su se stvari promenile. Razumem stranu zavisnosti od ovoga, to je stvarno i moćno, ali vi ste bili neko ko je postavio merila i pomogao drugima da vide potencijalne pozitivne strane. Uz to, cela ova situacija takođe naglašava koliko lako ovi nelicencirani kazina plene ranjive ljude i zašto treba da budu odgovorni. Vlada UKGC treba da se čvrsto uhvati u koštac sa ovim pitanjem.

U pravu ste iako uvek postoji još jedna lokacija koja se pojavi, laka za pristup i spremna za eksploataciju. Ali neka ovo bude poruka svima, a ne samo vama: jedina osoba koja zaista može da prevaziđe zavisnost od kockanja ste vi sami. Ponekad su potrebne neke teške istine da se probije. Ne radi se samo o vama, Paule, ovde ima mnogo drugih koji su se vratili starim navikama ili su koristili informacije u ovoj temi da zloupotrebe sistem. Ali završava se samo na jedan način.

A onima koji svesno zloupotrebljavaju sistem, misleći da možete da se vratite na potencijalni povraćaj novca, odvojite trenutak i dobro, pažljivo pogledajte sebe. Kažem vam sada, ne vredi nekoliko sati udarca dopamina. Ovo će uništiti vaš život ne samo finansijski, već i emocionalno, a povrediće i ljude kojima je stalo do vas.

Naučio sam lekciju sa ovim nezakonitim sajtovima prvi put. Krajem prošle godine dotaknuo sam dno u svom ličnom životu.. Naravno, bili su bekstvo od stvarnosti, ali ih od tada nisam ni dodirnuo. Bukvalno su mi ukrali preko 200 hiljada funti. Osvojio sam preko 400 hiljada funti, ali nisam video ni peni od toga. Povlačenja su odbijena samo da bi me namamila da igram više i uspelo je. Sada sam zaglavljen pokušavajući da se oporavim od ogromnih neto gubitaka.

Molim vas, držite se dalje od ovih sajtova. Oni su paravan za mnogo veće prevare osmišljene da vam potroše novac. Ovaj forum je bio neverovatno koristan i pokušao sam da uzvratim, ali kada sam rekao svoje, i ja sam izašao. Ova kazina su nelicencirana s razlogom.

Ponekad razmišljam o letenju na Curacao da se suočim sa ljudima koji stoje iza svega ovoga, ali znam da je pravi način da ih pogodim tako što ću povratiti ono što su uzeli i pomoći drugima da izbegnu istu zamku. Učite iz ovoga, neka to bude upozorenje, a ne ponovljeni ciklus.

Automatski prevedeno:
Mizu

Zaista bih cenio ove detalje ako nemate ništa protiv da ih podelite

Automatski prevedeno:

Zdravo svima

stvarno dobra nit, lepo je čuti da nisam jedina osoba koja se ogrešila o netačne šifre trgovaca

da li postoji šablon pisma kojim se traži povraćaj novca od kazina za ovo

pozdravi

Automatski prevedeno:

Pitanje, da li je neko potpisao izuzeće sa kazinom i ako jeste koliko su oni obavezujući, jer oni uvek navode da potpisivanjem pristajete da nećete goniti njih ili bilo koga povezanog sa njima, međutim pošto oni ne navode imena svojih procesora, kako možete da znate? 🤷‍♀

Automatski prevedeno:
Bbpaul

Nema potrebe da idete na Curacao...svi su na Kipru, Malti i mnogim zemljama istočne Evrope.

Automatski prevedeno:

Tako da me je prevario kazino koji ne želi da mi isplati moj dobitak i želeo bih da barem vratim svoje depozite.

Do sada sam uspeo da dobijem povraćaj sredstava od Bulletskina, ali mi nedostaju ovi drugi trgovci:

CKNS London

NKSSR London

KILLST London

LARNST

LEARN

Ako neko ima bilo kakvu informaciju bio bih veoma zahvalan.

Automatski prevedeno:
1...674 675 676...790
Idi na stranicuod 790 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti