Jednostavno su nestali, kao da ih nikada nisam ni napravio.
Automatski prevedeno:
Wood28
Claude89
Srebro
Claude89
pre 1 godinu
Čitao sam o odobrenim transakcijama u vezi sa prevarama i obmanama, samo sam se pitao da li je vredno istražiti.
Automatski prevedeno:
Claude89
Wood28
Srebro
Wood28
pre 1 godinu
Bili su ovlašćeni da, ali tehnički ne za te trgovce. Dakle, postoji rupa u zakonu koju vredi istražiti. Ako kupite automobil sa cars.com i plaćanja se pojavljuju kao u noćnom klubu, rupa postoji.
Zaista se mučim da pronađem bilo kakve informacije o SKNVRS-u? Da li neko ima kontakt za njih?
Hvala 🙏🏼
Automatski prevedeno:
feedthebirds
SADIEJONES
Srebro
SADIEJONES
pre 1 godinu
Ne znam da li su povezani, ali imam sknfrnzy i čini se da su povezani sa Skinnex-om, ali nisam imao sreće sa imejlom koji sam poslao, samo se vraća. https://skinsfrenzy.com/
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
SADIEJONES
feedthebirds
Bronza
feedthebirds
pre 1 godinu
Hvala vam, stvarno je teško pronaći informacije o njima!
Da li ste ikada dobili odgovor od gospodina Pantera? Hvala.
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Dijamantski
Claude89
pre 1 godinu
Bili su ovlašćeni da, ali tehnički ne za te trgovce. Dakle, postoji rupa u zakonu koju vredi istražiti. Ako kupite automobil sa cars.com i plaćanja se pojavljuju kao u noćnom klubu, rupa postoji.
They were authorized yeah, but technically not to those merchants. So there is a loophole worth exploring. If you buy a car from cars.com and the payments appear as a nightclub, the loophole is there.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Rekao sam ovo nekoliko puta u ovoj temi. Ovo je prevara, čisto i jednostavno. Neko krade vaše podatke i ručno ih unosi u mašinu kako bi preusmerio sredstva negde drugde. Međutim, neko ovde ko tvrdi da radi za banku pomenuo je da banke to ne klasifikuju na taj način, i to je teška bitka sa kojom se suočavamo.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Svađam se sa ovim klovnom direktorom iz Destrima, pokušava da mi kaže da će me prevariti😂😂😂, plus je obeležio sve recenzije Trast Pilota nakon što sam ih istakao..
Automatski prevedeno:
Anonymized916
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Prevaranti uvek pokušavaju da prebace krivicu čak i kada im je to direktno na licu.
Automatski prevedeno:
Heather123
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Pretpostavljam da danas nije dobar dan da jurim za povraćajem novca. Haha. Već sam dobio nešto od njih putem povraćaja novca, samo čekam ostatak. Prepuštam banci da se, nadam se, sredi.