Dobio sam imejl od obrađivača koji je potvrđivao ko su trgovci. Zatim imejlove od trgovaca u kojima se navodi da nemaju evidenciju, pa kako to ne dokazuje pogrešno kodirane transakcije koje predstavljaju kršenje pravila obrade Visa i Masterkard, zar nisam u pravu?
Veoma je teško naterati banke da urade bilo šta vezano za kockanje sa Masterkardom, nije nemoguće kao što su neke već učinile, ali moj savet je da se potencijalno vratite i kažete da roba nije primljena, nema nigde napisano da ne možete pokušati ponovo.
Možeš, ali moraš ponovo da proveriš beleške ovde, nekoliko njih je dalo dobre savete koji su išli napred. To nije laka rasprava i stvarno je 50/50, ako si otklonio reklamacije onda ne možeš rizikovati da roba nije primljena u istim transakcijama, ali za bilo šta novo bih išao uz robu.
Da li ste otišli kod komisije za kockanje da biste zatražili da potvrde da li određeni kazina posluju nezakonito? U tom trenutku to postaje problem zbog prihoda od kriminala i sprečavanja pranja novca.
Dobio sam odboj, ali kada sam ovo poslao, bukvalno su to priložili svakom sporu. Povraćaj novca se vraća za nekoliko dana.
Da li je Barklis prvobitno odbio tvoju? Ovog puta sam na dobrom putu i mislim da će prevelika količina koju sam uradio biti veći izazov, mada, da budem iskren, rekli su da je jedino što me sprečava stvarno ime igre koju sam želeo da igram, pa se nadam da je sada sve u redu. Iz iskustva, deluju pristojno.