Momci, mislim da sam pronašao rešenje za jedan od velikih problema sa kojima se susrećemo u ovoj borbi.
Mogu vam dati dodatne informacije i potvrdu za par dana.
guys I think I have found a solution for one of the big problems that we encounter in this fight.
I can give you further Information and confirmation in couple of days.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Čekamo informacije 😁🫡
Automatski prevedeno:
Dustyd
Platinasti
pre 1 godinu
Da li je iko ikada dobio povraćaj novca od Terrvers-a?
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dustyd
Dijamantski
Dustyd
pre 1 godinu
Ne direktno, banka je prikupila malu sumu od 40 funti za mene preko Chase-a, ali još uvek ima vremena za to.
Ako je Teragamine povezan sa njima, što mislim da jeste, onda sam dobio zahtev za povraćaj sredstava, ali ne znam da li će osporiti, ali Barklis je to uradio pod kvotom 12,7/13,5, tako da bi trebalo da propadne ako ospore.
Automatski prevedeno:
Dustyd
Platinasti
pre 1 godinu
I da li neko zna koliko dugo Swipez-u treba da odgovori nakon što zatraže izvode iz banke?
Automatski prevedeno:
Dustyd
Anonymized881
Platinasti
Anonymized881
pre 1 godinu
Tražio sam taj teragamin, ali nisam mogao da nađem nijednu kompaniju za njega.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Someone.Else
Dijamantski
Someone.Else
pre 1 godinu
Anglijabet je bio za mene
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dustyd
Dijamantski
Dustyd
pre 1 godinu
Dakle, možda grešim, ali postoji nekoliko opcija gde se jedan imejl vraća, a drugi šalje, ali se to sabira kao uobičajene operacije u igrama - https://www.letsterra.com/
- ne mogu sada da pronađem veb stranicu, ali su isporučivali softver za kockanje toj industriji
Međutim, mislim da su povezani sa Terraversom zbog imena.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Dustyd
Anonymized881
Platinasti
Anonymized881
pre 1 godinu
Živeli, izgleda da će biti potrebno povraćaj novca. Swipez.eu mi takođe sada ne odgovara u vezi sa E000348.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dustyd
Dijamantski
Dustyd
pre 1 godinu
Možda grešim, ali mislim da se Swipez odnosi samo na 0000480, a ne na ostale cifre koje se pojavljuju.
Linkovao bih ih ka terraverse-u, pa gainkit.com - Navedite da se igre zovu Dota 2 i da bi opšte Steam igre trebalo da vam vrate robu koju niste primili ako idete tim putem, takođe kreirajte Steam nalog jer ako vas izazovu, možete pružiti kontradokaz da ništa nije primljeno.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Dustyd
Anonymized881
Platinasti
Anonymized881
pre 1 godinu
U redu, zvuči, cenim to. Video sam nečiju objavu pre nekoliko dana i Swipez im je poslao imejl u vezi sa E000480 i rekao da nisu povezani sa njima.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dustyd
Dijamantski
Dustyd
pre 1 godinu
I ja sam to video, dobio sam povraćaj novca od njih, kao i drugi, potencijalno ga sada odbijaju. Ali postoji mogućnost da roba nije primljena, niko od mojih nije koristio 3DS za Vizu, nisam siguran da li je vaš, ali možete ići tim putem sa bankom, takođe možete napraviti snimak ekrana svoje imejl adrese na njihovoj veb stranici, pokazujući da niste registrovani kod njih. Oni su finansijska kompanija, recite banci da ste uneli podatke o kartici i da nije otvoren račun, pa želite povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
Dustyd
Anonymized881
Platinasti
Anonymized881
pre 1 godinu
U redu, živeli druže. Hvala. Najgora za mene je Pulsion Processing. Banka neće ni da im priđe, a povraćaj novca je već dva puta odložen. Dakle, taj novac je zauvek izgubljen. Podneo sam žalbu jer je trgovački kod koji su koristili zapravo bio kockarski, što je bilo čudno.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dustyd
Dijamantski
Dustyd
pre 1 godinu
Nisam imao nikakve veze sa njima, ali sam ih video ovde. Banke treba da urade više da nam pomognu, nikada ne bi trebalo da odbiju povraćaj sredstava od nas, jer im svi dajemo tačne informacije.
Automatski prevedeno:
Lisamac
Zlato
pre 1 godinu
Samo se pitam, pošto ljudi ovde raspravljaju o povraćaju sredstava itd. i kompanijama koje primaju plaćanja u ime sajtova za klađenje, da li bi nam možda pomoglo da svi otpremimo sve imejl adrese koje smo povezali sa bilo kojom od transakcija.
Mogu da počnem. Postoji mnogo transakcija povezanih sa 22bet.com.
Na primer
Globalfin.uk njihova imejl adresa je
Papertrailmedia.de njihova imejl adresa je
Apps4U
Adresa e-pošte kao
Gametid.com
Adresa e-pošte je
Ownrwallet
Adresa e-pošte je
Da li neko zna adresu e-pošte za transakcije navedene kao
Moja gradska kancelarija ili kvantum ili GLFI
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Lisamac
Dijamantski
Lisamac
pre 1 godinu
Da li se globalfin upravo pojavio kao „fint" na vašem izvodu?