Globalfin.uk se tako pojavio i kada sam im poslao imejl, vratili su mi novac u roku od 2 dana.
Automatski prevedeno:
Lisamac
Lisamac
Zlato
Lisamac
pre 1 godinu
Takođe volim da kažem da sve što objavim može da potkrepi dokazima, jer poslednje što nam treba je da ljudi objavljuju stvari koje nisu istinite.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Lisamac
Dijamantski
Lisamac
pre 1 godinu
Imao sam gomilu sa bukvalno nikakvim informacijama, tako da su Fint, data i LYV banka to uradili ispod 12.7, tako da nije problem, ali sam se pitao šta su to jer gotovo da nema dobrih informacija za pretragu.
Automatski prevedeno:
Tman11
Lisamac
Srebro
Lisamac
pre 1 godinu
Da li je ovo naziv preduzeća koji se prikazuje na vašem bankovnom izvodu ili 22bet deli imena svojih procesora plaćanja sa vama?
Ja sam bio taj koji je našao izbornu platu pre nekoliko meseci. Lično sam razgovarao sa njihovim vlasnikom na linku i on je dogovorio povraćaj novca. Za mene je to bio lak proces. Povraćaji su se obrađivali za nedelju dana
I was the one who found choice pay months ago. I spoke to their owner on linked in personally and he arranged the refunds. Was a smooth process for me. Refunds were processing in a week
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Da li su inicijali vlasnika RM? Kako ste saznali da je Choicepay obradio transakcije iz Arctic-a? Hvala.
Automatski prevedeno:
Curritokira
Lisamac
Dijamantski
Lisamac
pre 1 godinu
Jesi li to već postigao/la?
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Klikken
Dijamantski
Klikken
pre 1 godinu
Da. Probao sam lažni depozit posle i pojavio se Choicepay.
Šta ste naveli kao robu/usluge za Zpdg? Traženo mi je više informacija da bih dobio povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
M.414
lewis57
Zlato
lewis57
pre 1 godinu
NFT-ovi za digitalne usluge
Automatski prevedeno:
M.414
lewis57
Zlato
lewis57
pre 1 godinu
Ne odgovaraju, i pretpostavljam da su samo prihvatili povraćaj novca jer je prošlo samo nedelju dana.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Dustyd
M.414
Platinasti
M.414
pre 1 godinu
Za kog trgovca je ovo bilo?
Automatski prevedeno:
M.414
Dustyd
Zlato
Dustyd
pre 1 godinu
Zdpg
Automatski prevedeno:
M.414
Zlato
pre 1 godinu
Sledeći sam sa
PI Performance
AKA Sajber*pi London
pi.performanseL
Automatski prevedeno:
lewis57
M.414
Srebro
M.414
pre 1 godinu
Da, poslao sam im imejl prošle nedelje, nisam dobio odgovor. Moja banka sada traži sve vrste poreza jer polažem samo digitalnu robu. Hvala na odgovoru.
Automatski prevedeno:
M.414
lewis57
Zlato
lewis57
pre 1 godinu
Digitalna roba nije primljena
Ako pitaju koja je digitalna roba, samo recite NFT.
Oni su trgovci robom/uslugama, a vi niste ništa dobili.
Ako banka traži referencu porudžbine, navedite svoju e-poštu i to je bila referenca porudžbine.
Automatski prevedeno:
lewis57
M.414
Srebro
M.414
pre 1 godinu
Hvala vam. Da li ste imali ZYPH aswel na vašoj banci?