Ovo sam ti juče dao/la Takođe, ako pretražite gornje polje, videćete da su brojni drugi uneli podatke i potvrdili povraćaj novca. Oni obično ne odgovaraju i samo vraćaju novac.
Cenim što želite da dobijete kontakt podatke/povraćaj novca, ali postavljanje istih pitanja drugima često dovodi do toga da se izgubite među ostalim zahtevima, a na to su drugi mnogo puta odgovorili i većina je dobila povraćaj novca.
Samo da vas obavestim, da, ako imate transakciju poznatu kao Glfi, onda su to takođe globalfin.uk ili globalne finansijske inovacije.
Automatski prevedeno:
Heather123
Zlato
pre 1 godinu
Pripremam tužbu protiv kazina Santeda i odbili su da mi dostave DSAR (Obaveštenje o uplati/isplati). Potrebna mi je istorija depozita/isplate, ali su mi blokirali nalog. Šta sada?
U redu. Dobiću povraćaj novca odmah nakon isteka roka? Ili treba da čekam druga kašnjenja od strane Masterkarda? Hvala vam na odgovorima.
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Dijamantski
pre 1 godinu
Neki srećnik na svetu treba da mi se zahvali. Naterao sam Transactworld da mi vrati sve uplate na jednoj od mojih kartica tako što sam im dao prvih 6 i poslednje 4 cifre. Složili su se sa povraćajem novca i poslali su mi ARN brojeve. Nijedan od njih nije za mene, a ima oko 2000 funti u uplatama 😂. Neko ima iste podatke o kartici kao i ja (prvih 6, poslednje 4)