Molim vas, objasnite više! Kompanija za kreditne kartice, kao Masterkard?
Automatski prevedeno:
Johngesche
Bronza
pre 1 godinu
Dobio sam bonus za registraciju od 88 dolara i osvojio 113.000,00 dolara, a kada sam otišao da ga podignem, dali su mi 15,00 dolara i rekli da je ostatak novca zaboravljen.
Automatski prevedeno:
Johngesche
Bronza
pre 1 godinu
U88AUS je bio sajt koji sam pogledao, dobio sam bonus u 22:59 i otišao da ga pokupim u 01:40, a nestao je do 03:00. Ja sam penzioner sa invaliditetom.
Trndbm - ovo je ono što je moja banka rekla da je to ono što bi dovelo do veze do kompanije za koju smo popunili obrazac. Chase je ranije pogrešio u vezi sa kontakt podacima, pa sam poslao imejl, ali nisam siguran.
Zanimljivo, pored forme, ako vidite kontakte sa tog sajta, postoji nekoliko imejlova, banka pored ovoga vam kaže da postoji mogućnost pokretanja slučaja? Iskreno sam bio skoro siguran da taj sajt nema nikakve veze sa tim.. čak i ako je moja banka klasifikovala transakcije kao „nega tela".
Znam, već sam imao ovo sa njima. Pojavila se jedna kompanija u Luksemburgu, a onda je banka tvrdila da je to francuska vozačka firma koja nije povezana, tako da ne znam da li je Čejs pretražio Gugl ili zapravo ima to u dosijeu.
Poslao sam im imejl, još uvek je u fazi 7-10 radnih dana pre nego što se zapravo prijave, pa da vidimo.