Zdravo ljudi, objavio sam pre nekoliko nedelja nešto u vezi sa otvorenim bankarskim transferima, napredak se postiže!!
Koristio sam samo usluge širom zemlje, moj advokat mi je savetovao da pronađem nekoliko ljudi sa različitim računima kako bih pokrenuo problem. Biće mi potrebni datumi itd. od vas kako bih ispravno poslao pisma, vremenski okvir je mnogo duži nego za povraćaj novca, imaju 16 nedelja da odgovore, tako da neće biti brzo. Takođe, period koji se može zahtevati je 13 meseci ako to nije prethodno pokrenuto, međutim, ako ste o tome razgovarali sa svojom bankom i bili ste odbijeni, 13 meseci datira retroaktivno od datuma kontakta.
Trenutno mogu da imam samo dve osobe i one moraju da se obavežu da neće deliti dostavljene informacije, jer ako banke budu bombardovane istim stvarima od mnogo ljudi, neće to shvatiti ozbiljno. Ako bude uspešno, sve informacije će biti podeljene kako bi svi mogli da preduzmu akciju. Ako već niste razgovarali sa svojom bankom, učinite to sada kako biste mogli da se informišete za 13 meseci unazad!
Automatski prevedeno: