Evo šta sam poslao Čejsu, ignorišite trgovce, ne žele da se potrude da ih uklone. Odbijali su, ali su to uradili odmah posle ovoga.
Sve ovo je dodato u ćaskanje, ali radi lakšeg pregleda ponovo navodimo:
Masterkard očekuje moje pokušaje da rešim problem sa prodavcem i opisom robe. Molim vas da imate u vidu da je novac koji je skinut sa mog računa dovoljan za Masterkard da bi transakcija bila izvršena.
Epine marketsfera - softver/kodovi za softver, uslovi su već poslati. Vidite imejl o uslovima, odgovor je odbijen. Višestruki pokušaji rešavanja problema sa njima i Jobe investments, ove kompanije su povezane jer kada sam napravio drugu porudžbinu na Epineu, ove transakcije su se pojavile. Ponovo više imejlova i prikaz šta je kupljeno. Ništa nisam dobio.
Kriptoplaza - vaučer kodovi za digitalnu umetnost, poslati uslovi korišćenja koji kažu da je potrebno kontaktirati za povraćaj novca, ali ništa nikada nije primljeno, proizvodi su sada drugačiji/uklonjeni sa obe veb stranice koje koriste. Adresa e-pošte na veb stranici se vraća.
Trndbm - više sajtova povezanih sa ovim, imejl kodovi za proizvode za spa/negu tela, ništa nisam dobio. Tragao sam putem imejla i broja telefona, telefon nije rekao da ima nikakve veze sa njima, uslovi navode kontakt i povraćaj novca, ali opet nema odgovora.
Ostale napomene - Ekrani su se rušili u poslednjih nekoliko meseci, problem sa karticom ili problem sa telefonskom vezom, prikazivao se ekran na nekoliko njih. Činjenica je da ništa nije primljeno i to je u skladu sa uslovima Masterkarda, FOS čak navodi da ako bi povraćaj sredstava bio dobar, trebalo bi ga podići ili će banka biti odgovorna za troškove u ovom slučaju više od 950 funti, mislio bih da bi banka sa mojim dokazima i činjenicom da su uslovi pogođeni zaista pomogla. Takođe napominjem da će trgovac verovatno odgovoriti ako je roba poslata i primljena (nije bila), ali trenutno sam jedini koji je na gubitku ja.
Ostali problemi - stalno isključivanje iz ćaskanja uživo, ignorisanje teškoća, ovaj novac treba da mi se vrati.
Brojne smernice FOS-a o slučajevima koje bi se od banaka očekivalo da pokrenu bez odlaganja ako su pravila šeme zadovoljena, one su na mojoj strani, ima šanse za uspeh i kao državni trgovac FOS-a to može ili prihvatiti ili osporiti. FOS takođe navodi da nije na banci da odlučuje o ishodu, jer može ići koliko god je potrebno putem arbitraže.
Dakle, možete videti moju zabrinutost da ne obrađujete na vreme.
Ispravljanje stvari - Sporovi pokrenuti bez odlaganja, uzimajući u obzir gore navedeno i sve ostale informacije, privremeni povraćaj novca zbog kašnjenja, nadoknada od 100 funti za finansijske i materijalne neprijatnosti.