Pokušali su da ospore slanjem lažnih stvari, ali banka je to shvatila i dva puta osporila. Dodatnih 6 nedelja čekanja, ali konačno su danas pobedili!
1220 back from TRNDBE
They tried to dispute by sending fake stuff, but the bank realised and disputed it twice. An extra 6 week wait, but finally won today!
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Zdravo. Kam, možeš li mi pomoći sa ovim trgovcem?
Automatski prevedeno:
vitalevae070
Anonymized485
Bronza
Anonymized485
pre 1 godinu
Zdravo,
Hvala što si podelio/la, to zvuči neverovatno frustrirajuće i potpuno razumem tvoj bes. Ove situacije mogu biti veoma iscrpljujuće, posebno kada osećaš da te sistem ne štiti onako kako bi trebalo.
Nadam se da će alternativno rešavanje sporova pomoći u pronalaženju rešenja, ali dobro je znati da se javno izjašnjavate. U pravu ste, banke bi svakako mogle da urade više da zaštite svoje klijente u ovakvim slučajevima.
Ako Radka može da pomogne sa deljenjem detalja privatno, to bi bilo sjajno. U svakom slučaju, slobodno se javite, niste sami u ovome!
Budite jaki i srećno u sukobu!
Automatski prevedeno:
Lisamac
4cdr48rvwj58
Zlato
4cdr48rvwj58
pre 1 godinu
Glfi trguje pod imenom globalfin.uk
Automatski prevedeno:
danoxleypaypal79
Myfreeme
Srebro
Myfreeme
pre 1 godinu
Nisam dobio odgovor od Masterkarda, pokrenuo sam spor oko plaćanja sa NatVestom, ali mi je Svipez direktno vratio novac za sve uplate, što je stiglo juče. Nisam siguran šta će se desiti sa sporom, ali će verovatno sada biti zatvoren.
Automatski prevedeno:
Heather123
Zlato
pre 1 godinu
Zdravo, da li je neko imao povraćaj novca sa 'active web limited' / realmtix?
povezano sa myst*ke
Automatski prevedeno:
4cdr48rvwj58
Lisamac
Srebro
Lisamac
pre 1 godinu
Hvala vam, da li ste imali iskustva sa njima ili savet u vezi kontakta? Našao sam adresu pošte.
Hvala na odgovoru. Prolazim kroz isti proces sada, pa se nadam da ću dobiti slične rezultate. Nadam se da ste dobro, pomalo sam stalni posetilac ovde i pratim vašu priču već neko vreme.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Stainton108
Dijamantski
Stainton108
pre 1 godinu
Ok, nisam loš druže, bio sam bolji, ali pretpostavljam da sam bio i gori! Da, moraš da nastaviš dalje, to je naporan rad, srećno!