Jesi li imao/la sreće sa njima? Da li da to formulišem kao što je prikazano ispod? Bilo kakva smernica bi mi bila veoma zahvalna.
Tražim povraćaj novca za transakcije obavljene putem vašeg načina plaćanja, koje su zatim otišle na sajtove za kockanje. Molim vas, recite mi koje informacije su vam potrebne od mene. Ovo je protiv pravila Masterkarda.
Robi, mogu li dobiti TEROVEROVU imejl adresu, molim vas?
hvala
Automatski prevedeno:
Al1nu7zu01
leejeff97x
Platinasti
leejeff97x
pre 1 godinu
Možete li nam dati neke kontakt podatke? Molim vas
Automatski prevedeno:
Lisamac
Vix844
Zlato
Vix844
pre 1 godinu
Ljudi su ovde rekli da je kontakt za ovo
Automatski prevedeno:
Vix844
Lisamac
Srebro
Lisamac
pre 1 godinu
Hvala vam. Poslao sam im imejl juče, nisam dobio odgovor, samo se nadam da nisam zakasnio 🙂
Automatski prevedeno:
leejeff97x
Lisamac
Srebro
Lisamac
pre 1 godinu
Zdravo, nemam kontakt podatke. Rekao sam banci da nisam mogao da ih pronađem. Banka mi takođe nije dala nikakve, ali očigledno sam imao kontakt sa njima, jer su prvo pokušali da to ospore.
Automatski prevedeno:
dbeasley41996
Srebro
pre 1 godinu
Da li je neko koristio dopunu balansa na Bpltd-u? Zaista se mučim da ih pronađem.
Automatski prevedeno:
DavidBentley
Srebro
pre 1 godinu
Na Swipez-u sam im uputio upit u četvrtak i danas sam im vratio novac.
Automatski prevedeno:
Vix844
DavidBentley
Srebro
DavidBentley
pre 1 godinu
Hvala vam. Mogu li da pitam koliko im je trebalo da odgovore na vaš prvi imejl?
Automatski prevedeno:
DavidBentley
Srebro
Vix844
pre 1 godinu
Hvala vam. Mogu li da pitam koliko im je trebalo da odgovore na vaš prvi imejl?
Thank you. Can I ask how long it took them to respond to your initial email please?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Mislim nedelju i po dana. Ali u početku sam ih tražio da mi vrate novac za E0000450. Rekli su da se time ne bave, samo 480. Proverio sam i imao sam nekoliko 480-ica, pa sam rekao „izvini što te uznemiravam sa 450-icom... Ali dok si već ovde, druže, ove 480-ice" 😂