Jesi li ikada saznao gde se nalaze MCC kodovi na Revoltu?
Automatski prevedeno:
Anonymized912
Srebro
Lisamac
pre 1 godinu
Jesi li ikada saznao gde se nalaze MCC kodovi na Revoltu?
Hey did you ever find out where to locate the MCC codes on revoult
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Morate da zahtevate SAR i da ih dobijete za svaku transakciju - neće vam reći drugačije.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Upravo sam dobio poruku od Eksperijana da je tvoj imejl pronađen na Dark vebu. Mislim da je tamo već neko vreme.
Automatski prevedeno:
Anonymized913
Platinasti
pre 1 godinu
Kako ste svi, odvojio sam malo vremena sa foruma da sredim glavu nakon povraćaja sredstava.
Trenutno imam žalbu na adresu generalnog direktora kompanije Barklis, ako bude odbijena, rado ću podeliti sve imejlove i dokumenta, rado ću je podeliti sada, ali sporovi su odbijeni, pa ponovo razmatramo žalbe.
Drago mi je da podelim ono što sam poslao Chase Mastercard-u ako pomaže drugima, uspeo sam da dobijem malu nadoknadu od njih i da oni podignu sve preostale iznose pod robu koja nije primljena.
CIFAS marker je upozorenje koje CIFAS (Sistem za izbegavanje prevara u kreditnoj industriji) stavlja na vaš dosije kako bi upozorio finansijske institucije na potencijalne rizike od prevare povezane sa vama. Ovi markeri se evidentiraju u CIFAS-ovoj Nacionalnoj bazi podataka o prevarama i mogu uticati na vašu mogućnost dobijanja kredita, pozajmica ili otvaranja novih finansijskih računa.
Automatski prevedeno:
pyne88
Anonymized913
Platinasti
Anonymized913
pre 1 godinu
Ako već imate otvoren drugi račun, da li bi zatvorili ovu banku ako dobijete CIFA nakon otvaranja računa??
Automatski prevedeno:
Anonymized1081
Dijamantski
pyne88
pre 1 godinu
Šta je, molim vas, Cifa marker?
What is a Cifa marker please??
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
To je ime sa crne liste koje će biti prošireno na sve banke, što će vam otežati otvaranje novog bankovnog računa ili podnošenje zahteva za kredit ili dozvoljeno prekoračenje.