Probao sam prvih 8 povraćaja sredstava za Cybgame i 123Templates na Monzo-u, ali su mi odjednom tražili više informacija. Sada dobijam poruku u kojoj piše da će mi nalog biti zatvoren za 2 meseca bez prethodnih upozorenja. Nema nikakvog smisla.
Tried my first 8 chargebacks for Cybgame and 123Templates on Monzo suddenly they asked for more info. Now today I have a message saying my account is being closed in 2 months with no previous warnings. Makes no real sense.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Monzo mi je zatvorio nalog jer sam primao uplate za rad od kompanije Ambrella, a to se nije poklapalo sa kim sam imao ugovor - oni su neverovatno loši. Sigurno nećete biti ni prvi ni poslednji kome će Monzo nalog biti zatvoren iz malog razloga.
Automatski prevedeno:
mulattis
4cdr48rvwj58
Platinasti
4cdr48rvwj58
pre 1 godinu
Da li biste mi mogli pomoći sa Glfi-jem?
Automatski prevedeno:
Lisamac
mulattis
Zlato
mulattis
pre 1 godinu
Glfi je globalfin.uk
Automatski prevedeno:
mulattis
Lisamac
Platinasti
Lisamac
pre 1 godinu
Napisao sam im imejl, ali su hteli informacije od mene, poslao sam im ga i onda nisam dobio ništa od njih, a prošlo je dve nedelje.
Automatski prevedeno:
finanzperformer
Bronza
pre 1 godinu
Sada sam pročitao sve stranice i evo mog poređenja sa dodatnim mojim sopstvenim iskustvima.
Zašto uvek direktno kontaktirate sajtove? Ako podnesete zahtev za povraćaj sredstava jer roba nije primljena, što je legitimno jer vam ova kompanija nije dostavila robu, oni će vam zatim pružiti lažne dokaze, a vi to morate da obavestite izdaoca vaše kartice i dobićete svoj depozit nazad u roku od 60 dana.
Kazina moraju da zarade milijarde i milijarde dolara na ilegalnom kockanju i drugim prljavim stvarima u pozadini da bi mogli da ponude mogućnost uplate putem Masterkarda. Oni znaju da se godinama može vratiti novac, a i dalje je nude. Ne znam kako ovo može biti profitabilno bez sumnjivih stvari u pozadini.
Nikada nisam video nikakve posledice po igrače koji rade ovo. Samo neki podaci koji prodaju ono što rade i ako igrate normalno tamo. Dakle, možda možete da mi date neki legitiman primer šta su kazina uradila protiv igrača?
Automatski prevedeno:
Lisamac
mulattis
Zlato
mulattis
pre 1 godinu
Pratite imejl. Morate biti proaktivni
Automatski prevedeno:
mulattis
Lisamac
Platinasti
Lisamac
pre 1 godinu
Dakle, uradio sam, ali mi se javljaju 🙁
Automatski prevedeno:
player0990
Platinasti
pre 1 godinu
Da li neko zna nešto o E0000348-Praga?
Treba mi
Automatski prevedeno:
Calster03
Someone.Else
Srebro
Someone.Else
pre 1 godinu
Zdravo, da li imate kontakt podatke za GBLRISE, pokušavam da ih kontaktiram.
Automatski prevedeno:
jerseyroyal
Bronza
pre 1 godinu
Zdravo svima koji dugo posećuju ovaj forum i imaju slične probleme kao i mnogi drugi - hvala svima na dosadašnjoj pomoći.
Upravo sam dobio ovaj odgovor od jednog od trgovaca. Možete li mi savetovati šta dalje da radim sa ovim, s obzirom da sam u imejlovima jasno naveo da sam ga ovlastio i da je otišlo na ilegalne veb stranice za kockanje?
Očigledno ću imati više sreće ako pokrenem spor - roba nije primljena nego prevara, jer nije „korišćena bez mog ovlašćenja".
Hvala!
„Nakon pregleda dostavljenih informacija, nismo mogli da pronađemo nalog povezan sa adresom e-pošte koju ste podelili. Iako su računi zaista povezani sa našim uslugama, to može ukazivati na to da je vaša platna kartica korišćena bez vašeg ovlašćenja."
Ukoliko je to slučaj, toplo vam preporučujemo da kontaktirate vašu banku izdavaoca kako biste pokrenuli postupak povraćaja sredstava. Budite uvereni da se u potpunosti pridržavamo smernica koje su utvrdile kompanije Visa i MasterCard i da u takvim slučajevima ne zadržavamo sredstva.