Zdravo
samo malo ažuriranje u vezi mojih žalbi
Sve žalbe su otišle ombudsmanu. Istražitelji smatraju da, pošto nisam imao blokadu za kockanje na svom nalogu, moje transakcije ne ispunjavaju uslove za povraćaj sredstava.
Ovo je prokleta šala i dosta mi je svega. Zemlja je u jebenom haosu zbog ovakvih stvari.
Zdravo svima
Upravo sam otkrio ovu stranicu, u istoj sam poziciji kao i svi ostali ovde. Nisam se kockao 2 godine, ali sam se nažalost pre nedelju dana vratio na Biluki i MajStejk.
Očigledno sam pokušao direktno da kontaktiram kazina, bez uspeha, sada pokušavam sa njima preko CADRE/rešavanja sporova.
Osporio sam sve transakcije, ali većina je bila preko Monza, koga sam već probao i oni uglavnom odbijaju, ali i dalje razgovaram sa njima.
Takođe sam počeo direktno da kontaktiram procesore plaćanja, uspeo sam da pronađem neki oblik kontakta za Inpics, Reactcode, bestexch.net, orbx, aigeeny, 123templates, stockimagemart i swipez (očigledno dsolpay).
Još uvek tražim:
Fint
Inntc
Kancelarijsko kućište
Vekship
Bilo kakva pomoć je veoma cenjena
hvala
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.