Ima li kakvih novosti da li ste dobili novac nazad? Tražio sam 800, ali da budem iskren, provereno je i uvek su mi isplaćivali 400 nego 500, 300, a sada sam prošlog petka zahtevao 800 i nema sajta, nema imejlova koji rade, sve je nestalo, tako da ne znam šta se desilo, ali pošaljite žalbu ovde, pa ću videti da li ste uspeli da se vratite? Bilo je stvarno loše ili samo zbog vas, jer želim da znam da li je samo zbog mene.
Zdravo, evo kontakt podataka za Mbmramp Kaunas https://support.mobilum.com/portal/en/home
Javite mi ako pronađete informacije za ostale.
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Dijamantski
pre 11 meseci
Momci, rado ću vam pružiti informacije u vezi sa PayOp-om itd., ali vas molim vas da bar malo sami istražite, npr. sastavljate imejlove itd. Mnogo sam istraživao ovo i naravno rado ću pomoći gde mogu, ali barem se potrudite!
Zdravo svima. Pre svega, izvinjavam se zbog mog engleskog, jer nisam poreklom Britanac. Pre sam video da ljudi traže MarineBeauty. Pa sam im poslao imejl, rekli su mi da izvršim povraćaj novca preko banke i da će mi ga vratiti. Uradio sam to, sada čekam povraćaj novca. Revolut je na mojoj strani.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
kristaasle038
Platinasti
pre 11 meseci
Takođe, ima li nešto o TRNDBM, BLGWZR, Bambu Lanarca, Wexhype i E000399?
Zdravo. Nikada mi nisu odgovorili, pa sam pokrenuo zahtev za povraćaj sredstava kod banke jer roba nije primljena. I jesam dobio sav novac nazad, ali kao što sam napomenuo, sve je urađeno preko moje banke.