Hvala što si mi se javio/javila. Rekli su mi 1-3 dana, pa onda 10🤦🏻♀️
Već sam vratio oko 3.000 evra putem Vise, a još uvek imam 2.000 evra za vraćanje. Visa radi brže od Masterkarda za povraćaj sredstava.
Jesi li išta postigao sa povraćajem novca od strane Tekkora?
Molim te, Lupin poppy19741@proton.me Borim se sa njima mesecima i dobijam samo isti odgovor „kopiraj i nalepi" 🤦♀️
Ja molim - poppy19741 na proton.me
Jesi li pronašao nešto na inntc-u?
Ne 🙁
Revolut je potpuno beskoristan, a pošto sam ih osporavao, sada su promenili ime u Intel, a u opisu piše Inntc London.
Da li neko ima kontakt za Sakarija Londona? Hvala.
Da li neko zna da li je KTMsklep kriptonijum?
Zdravo svima, da li neko ima informacije o CIPH-u i Bright Technology-u?
Frenk.io je u vlasništvu kompanije Bright Technology, ali oni ne odgovaraju kada im pošaljete upit o transakcijama.
Hvala vam!
očigledno su povezani sa Paybis-om
To Sakari prevodi. Imejl je: work@sakaritranslates.com Neće vratiti novac, podneo sam zahtev za povraćaj novca protiv njih, ali su mi napravili lažne fakture 😂 iako imam račune iz kazina koji se poklapaju sa njihovim transakcijama 🤷♀️
work@sakaritranslates.comIpak, ne vraćaju novac
Luna plati ili Lunu?
Lunartap, izvini
Upravo sam dobio adresu sa Revoluta, još uvek tražim imejl. Poslao sam imejl za vlasnika te zgrade 😅
Besplatni okreti po kupcu
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.