Da li slučajno znate ko stoji iza sledećih entiteta: Vforge, Ispsay, 1 Tech, Spctura, Shtsy, Mpou Wallet Topup, Floxybeaty?
Zdravo, možete li mi, molim vas, pomoći? OWNRWALLET je tražio podatke o mojoj kartici i od tada je ignorisao svu prepisku i nije bilo povraćaja novca.
Ne, nikad, pretpostavljam da ih je policija uhvatila zbog prevare?
video sam na internetu da su takođe varali ljude preko veb prodavnica i preko WhatsApp-a
Ima li ovde kakvih novosti??
Kada???
Da, druže, povraćaj sredstava je prošao za sve VISA transakcije. To je sa Barclays-om ovde.
Mogu li me ukloniti sa ove objave, molim vas?
Can I be Removed from this post please
Možete li, molim vas, precizirati vaš zahtev?
Dakle, nisu odgovorili, a vi ste ga dobili posle 30 dana ili koliko?
Da, prilično
Ako traže dokaze i slično, samo pokažite da ste pokušali da kontaktirate Swipez i da niste dobili odgovor
Zdravo Dani, možda mogu da pomognem - pošalji mi imejl na contact@clintonandco.co.uk Rešio sam više slučajeva u kazinima na Kurasau, uključujući i moj, direktno sa kazinima.
Da li neko ima informacije o ovim?
Onlajn
Lajfdidžit
Tekkors
Gitlid
da, možete li me ukloniti sa ovog foruma - ne želim više da primam obaveštenja o tome
Zdravo Popi, jesi li im poslala imejl?
Onlajn su nomupay, poslao sam im imejl u vezi sa drugim transakcijama i vratili su mi novac, a istovremeno su mi vratili i onlajn.
help@nomupay.com
Od kog je to trgovca bilo, molim vas?
Da li je ovo isto što i trndbm? Imam ih mnogo na svom natwestu.
Trndbm da, i meni treba pomoć sa njima, molim te
Koje transakcije su Swipez, molim vas, da mogu da proverim obe moje banke?
Zdravo, cenim ovo, trndbm kako da ovo uradim preko NatWest-a, molim vas?
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.