Ne, jesi li kontaktirao Swipez, način plaćanja koji je uzeo tvoj novac? Svake nedelje sam slao imejlove i oni su mi nasumično vraćali novac.
Automatski prevedeno:
picapabla14
Srebro
pre 11 meseci
Napisao sve imejlove na veb-sajtu
Automatski prevedeno:
skeptical26
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 11 meseci
Da, istina je, mogu da zamislim da su do sada imali mnogo toga
Automatski prevedeno:
Hingm001
Chloe99
Srebro
Chloe99
pre 11 meseci
Fantastično! Hvala što si me obavestio/la. Pratiću te dalje.
Automatski prevedeno:
skeptical26
Unbroken
Srebro
Unbroken
pre 10 meseci
Da li vam je bio potreban dokaz o kupovini? Broj porudžbine, bilo šta?
Automatski prevedeno:
Unbroken
skeptical26
Platinasti
skeptical26
pre 10 meseci
U mom slučaju, ne. Jednostavno sam koristio imejlove koje sam poslao Najadi, na koje nikada nisu odgovorili, i to je bilo dovoljno. U svojoj tvrdnji sam naveo da preduzeće nikada ništa nije isporučilo, i to je to.
Automatski prevedeno:
mulattis
Chloe99
Platinasti
Chloe99
pre 10 meseci
Zdravo, možeš li mi reći šta si im napisao/la, i ja sam poslao/la mnogo imejlova koje su mi odgovorili jednom, ali se nikada nisu vratili?...
Automatski prevedeno:
Chloe99
mulattis
Zlato
mulattis
pre 10 meseci
Upravo sam rekao za prevarne transakcije, potreban mi je povraćaj novca odmah, dao sam poslednje četiri cifre broja moje kartice i moje puno ime i prezime, u suprotnom će se uključiti policija i moja banka će ih istražiti. Takođe na njihovoj veb stranici. Imaju imejl adresu u Češkoj Republici. Kopirao sam ih i mislim da je ono što oni rade jeste da ih istražuju. Nisam dobio nikakav odgovor osim automatskog imejla sa imejl adrese u Češkoj Republici, a onda u roku od tri nedelje, dobio sam potpuni povraćaj novca, još uvek nisam dobio nikakve imejlove potvrde ili bilo šta slično, ali sam dobio svoj novac nazad.
Automatski prevedeno:
mulattis
Chloe99
Platinasti
Chloe99
pre 10 meseci
Možete li mi, molim vas, poslati imejl šta ste napisali ako je u redu? Moj imejl... mulattis@hotmail.com
Automatski prevedeno:
Danixxx
Heather123
Dijamantski
Heather123
pre 10 meseci
Zdravo Heder, kakve transakcije imaš sa njima?
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
pre 10 meseci
Može li neko da pomogne? Ownrwallet jednostavno ignoriše sve moje imejlove. Pre 12 dana su rekli da to ispituju nakon što sam dao podatke o kartici otkako su obrisali sve imejlove.
Automatski prevedeno:
Hingm001
Chloe99
Srebro
Chloe99
pre 10 meseci
Zdravo Kloe, pretpostavljam da još uvek nemaš tu češku imejl adresu, zar ne? Hvala ti.