Prošlog petka
Pre 2 dana? Niste dobili odgovor?
U petak pre toga, izvinjavam se, dobio sam odgovor u kojem je pisalo da neće ništa preduzeti.
Da li ste sarađivali sa prodavcem iz Lagosa, Nigerija, i uspeli da pronađete bilo šta o tome? Štaviše, niču kao pečurke posle kiše.
Počinjem da mislim da nije Mobilum refundirao transakcije sa mbmpralp-om 🤔🤔
Onda morate pokrenuti povraćaj sredstava.
ni oni meni ne odgovaraju.
Neko ovde ih je pobedio, nisam siguran ko je to bio, ali možda se ponovo pojavi.
rekao je da je pobedio posle 30 dana.
ipak, usmeriti centralnu banku na njih.
Da li se Forza kladi sa bilo kim????
CS2 skin je ova kompanija, ali nikada nisam dobio odgovor. AIIDY Technology OÜ
Uskoro ćemo početi sa povraćajem sredstava. Kada ne odgovaraju, dobro promenjeno, mrtvi smo i mi pobeđujemo posle 30 dana.
futuristička umetnost https://www.futuristic-art.com/contact-us ali nikada nisu odgovorili.
Umetnost veštačke inteligencije koju sam napisao prošle nedelje. Još nisam ništa čuo, uskoro će početi i ovde, takođe i povraćaj sredstava.
Ako znam više, reći ću ti
Da li slučajno znate ko stoji iza sledećih entiteta?
Vforge,
Ispsaj,
1 Tehnika,
Spektrum,
Štsi
Zdravo Davide, jesi li imao sreće sa Transactworld-om? Poslao sam imejl pre 5 dana, nisam ništa dobio 😓
Zdravo Lizi, koliko dugo čekaš? Poslala sam im imejl pre 5 dana, nisam ništa čula 😥
Zdravo Salama, poslala sam im imejl pre više od nedelju dana, nema odgovora?
Da, Revolut trajno odbija moju odluku, a zatim kaže da je odluka konačna, može li neko da pomogne?
Zdravo. Ima li još radosti sa Brikorijem, san je da im vratim novac.
Zdravo Mark, ima li radosti? I oni mene ignorišu.
Zdravo Dani, nema veze sa njima, pokušavaju excurr.io i pixtub.io, ali mi ne odgovaraju.
Koji je imejl, molim vas, ako vam ne smeta da ga podelite?
support@excurr.ioi support@pixtub.io plus su na Fejsbuku
https://ekcurr.io/?fbclid=IvVERDUANPtbdleHruA2FlbKIkMAABHi8JcskK0dImOz1iFuC50UvliVVUHTKBp9TmBeRaoTTPhKs_8eG3bBGIhjVk_aem_PkUt7i3LR6pVj9tpkZuznv#/home
Mislim da je to isto, oba imena
Hvala puno, šta kažete na imejl, molim vas? Da li ste zadovoljni sa Transactworld-om?
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.