Samo uobičajeno poslato ovo, a zatim kopirano sve kada nema odgovora, sumnjam da će svi slanje istog šablona ipak biti uspešno.
Predmet: Konačni zahtev za kompletnu evidenciju transakcija — Hitna potreba za usklađenošću
Dragi Pixtub.io,
Ovo je formalni i konačni zahtev za trenutno otkrivanje svih podataka o transakcijama povezanih sa mojim razmenama obavljenim preko vaše platforme, uključujući, ali ne ograničavajući se na:
Tačni datumi i vremena svake transakcije
Razmenjeni iznosi (GBP i ekvivalent kriptovaluta)
Uključene adrese novčanika
Hešovi transakcija blokčejna
Detalji o odredišnim novčanicima
Vaše odbijanje ili kašnjenje u pružanju ovih evidencija smatraće se namernim ometanjem mojih zakonskih i finansijskih prava. Imajte u vidu da, prema važećim propisima o zaštiti potrošača i pristupu podacima, uključujući GDPR gde je to relevantno, imam puno pravo pristupa svim podacima koje posedujete u vezi sa mojom aktivnošću.
Ukoliko ne dobijem potpun i zadovoljavajući odgovor u roku od 5 radnih dana, nastaviću sa podnošenjem žalbi:
Uprava za finansijsko ponašanje (FCA) u Velikoj Britaniji
Poljski organ za finansijski nadzor (KNF)
Evropski odbor za zaštitu podataka (EDPB)
kgp@policja.gov.pl
sajber- kgp@policja.gov.pl
kancelarija.garderob kgp@policja.gov.pl
I, ako je potrebno, pokrenuti građanski postupak protiv pixtub.io zbog potencijalne prevare i nepoštovanja zakonitih zahteva za pristup podacima.
Neka ovo pismo posluži kao zvanično obaveštenje. Možete ovo smatrati svojom poslednjom prilikom da ovo pitanje rešite prijateljski pre nego što počne regulatorna eskalacija.
S poštovanjem,