Otkako sam počeo da se kockam na mreži, 2014. godine, stvari su izgledale manje stresno, više pobeda i jedva da je bilo sporova oko povlačenja.
Ali kako je industrija evoluirala, a sve više i više platformi se pojavljuje svakodnevno, osećam da je nestalo zabave i uzbuđenja koji su nekada bili ovde.
Od 2018. ostvario sam 4 pobede od 10.000$+ (znam da se život ne menja, ali menja neke stvari) i morao sam da se borim za 3 od 4 povlačenja. 1 je bio opravdan, 1 nije, a moj trenutni još uvek nije rešen.
Ali šta igrač radi kada prodavac ode odatle da namerno da lažne informacije i KGC-u i Ecogri??
Šta se onda dešava?
Prodavac poznaje ovaj proces iznutra i spolja. Nakon što sam prošao kroz oba regulatora više puta, čini mi se da prodavac može jednostavno da ispriča svoju verziju priče, i ona se uzima onako kako je speluju, bez obzira na to koji dokaz ili dokumentaciju igrač može imati u 100% validnoj potraživanje.
Koliko fer i koncizan ovaj proces može biti kada kao igrač, morate da obezbedite svaki mali detalj da biste uspešno imali šansu da dobijete svoj prilično osvojeni novac.
Ali kao prodavac, jednostavno morate da im kažete nešto potpuno drugačije, kao što je to uzeto kao Božja reč. Bez mogućnosti da ovaj ili bilo koji drugi prodavac namerno 'usmerava igrača u pogrešnom pravcu' ili mu daje zbunjujuće ili nejasne instrukcije, tako da prodavac može diskreditovati igrača, izmisliti neki defektni razlog koji obmanjuje, odvlači pažnju i na kraju dobija kuću rezultat koji žele i spasava ih od isplate jednog novčića.
Svi prodavci znaju ovaj proces i takođe računaju na normalan ili sledeći korak koji će regulator preduzeti.
Dozvolite mi da vas pitam, da li je na vašem stolu došlo do povlačenja koje ste smatrali dobrim stekom, kao prodavac, i da li ste znali da ste čak odigrali malu ulogu u tome da igrač NE dobije svoj novac, ako je varijacija od nedelju dana (dajte ili uzeti) o tome da li regulator još uvek istražuje ili ne, ne biste li ga doveli u zabludu, znajući da bi njihov sledeći način delovanja bio da odmah odbace ono što igrači tvrde kao nevažeće?
Da se oslobodite bilo kakvog pogrešnog postupanja I da izbegnete plaćanje igraču zajedno? Imaš prokleta prava.
Budimo realni, bez navođenja BILO KOGA od ovih dobavljača koji ionako zauzimaju lavovski udeo na kanadskom tržištu, mnogo puta sam imao posla sa njihovim Centrom za podršku i oni OBOŽAVAJU da imaju odlučujući ili većinski glas u tome da li dozvoljavaju igraču da uživa u svojim dobicima ili ne ili apsolutno samo gazi svoje snove pune nade i misli o otplati automobila ili šta god i ne misle ništa o tome. Siguran sam da svi sede, smeju se i idu na ručak.
SVI PRODAVACI nisu deca plakata za pošteno, pravedno, nepristrasno rešavanje sporova. Bez obzira na njihov 'status' ovde ili bilo koju drugu platformu i forum zajednice igara.
Ali šta kažete.....Imate svaku transakciju zahteva za povlačenje #, snimljene razgovore i organizovana obaveštenja e-poštom i zahteve za verifikaciju, sve sa datumima i vremenskim zapisima, dokazujući bez sumnje da je ovaj prodavac delovao zlonamerno, neetički i neprofesionalno?
Da! Da znam!! 🙂
Pa, šteta jer su nam rekli svoju stranu i to dovoljno dobro za nas. Stoga moramo da odbacimo vaš zahtev kao nevažeći.
Sada mi recite, da li je to fer, pravedan i etički proces rešavanja sporova?? Po mom mišljenju, nije ni blizu.
da je pošteno (ili bliže pravičnijem, trebalo bi da kažem), bilo bi što bliže pravom sudu. Ili barem pojam da, "Nije ono što možeš da kažeš ili ono što si čuo, nego ono što možeš da dokažeš!"
PS..Nisam sasvim siguran da li će ovaj post biti odobren, ali nadam se da hoće jer je ovo Ks diskusija koja se nigde ne može naći. Mora da bude jer je sve gore i gore.
„One koji ZNAJU, nije ih briga...
A oni kojima je BRIN, ne znaju..."
Uzgred, koliko vas zna PRAVE prednosti postizanja nivoa 'Diamond Status' u CR Revards-u?
Da li biste mi verovali da vam to kažem samo zato što dođete do tog nivoa, i sigurno dobijete 100 poena u VIP poenima, ali stvarno sjajne stvari koje navode u delu Česta pitanja, manje od 2% svih igrača koji stignu tamo, zapravo primaju te beneficije.... I nikada nećete pogoditi KAKO oni odlučuju ko ih dobija, a ko ne.......