Zdravo svima, ponovo tražim savet, pa je i Wexhype osporio moj povraćaj sredstava, ovaj put su dali IP adresu, proverio sam da li se poklapa sa mojom lokacijom 🤦♀️ ime, datum rođenja i broj telefona, jedina greška je što je broj mobilnog telefona pogrešan, dali su minimalne detalje o tome ko je zapravo kompanija, tako da ne mogu ni da pronađem sajt da dokažem da ne mogu da se prijavim, jedini detalj je da kažu da su mi prodali skinove, ali nema linka do bilo kog veb-sajta, a slika koju su poslali kao stranicu za registraciju se razlikuje od WeHype stranice skinova i molim za savet 🙏
Hi everyone looking for some advice again so wexhype have also contested my chargeback this time they have provided I.P address I've checked it matches my location 🤦♀️ name , dob and phone number only mistake is the mobile number is wrong they've provided minimal details on who the company actual is so I cant even find the site to prove I cant log in , the only detail is they say they have sold me skins but no link to any website and the picture they have sent as the sign up page is different to the wehype skin page and advice please 🙏
Automatski prevedeno: