Odgovorili su mi da se javim trgovcu, nastavite da im šaljete poštu. Nisam dobio sve povraćaje novca, još uvek imam mnogo od njih, kreditnom karticom Centralne banke Rusije ili Češke.
Automatski prevedeno:
Praky
Dijamantski
Cocohibs1
pre 12 meseci
Već sam kontaktirao Veksli London, ali nažalost nema odgovora. Pokušaću ponovo, hvala!
I have already contacted Wexly London but no reply unfortunately. Will try again thanks!
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Mogu li da pitam kako ste kontaktirali Wexly Limited?
Da li imate imejl adresu?
Hvala vam!
Automatski prevedeno:
swolecanuck
jimmi88
Srebro
jimmi88
pre 10 meseci
Da
Automatski prevedeno:
Robster5
Platinasti
pre 10 meseci
Da li ljudi još uvek pokušavaju da vrate novac? Izgleda da su umrli, iscrpljen sam od pokušaja, nema odgovora od Swipez-a mesecima.
Automatski prevedeno:
jimmi88
Zlato
swolecanuck
pre 10 meseci
Da
Yep
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Koliko je nedavno bio vaš povraćaj sredstava i koliko je prošlo od prvobitne poruke?
Jurim svakodnevno već više od šest nedelja
Automatski prevedeno:
swolecanuck
jimmi88
Srebro
jimmi88
pre 10 meseci
Meni je to trajalo tri nedelje. Slao sam im jedan imejl nedeljno, a posle tri nedelje sam se obratio CNB-u. Povraćaj novca je stigao bez ikakvog odgovora od bilo koga od njih, slučajno jednog dana.
Automatski prevedeno:
Thamiud3
Bronza
swolecanuck
pre 10 meseci
Meni je to trajalo tri nedelje. Slao sam im jedan imejl nedeljno, a posle tri nedelje sam se obratio CNB-u. Povraćaj novca je stigao bez ikakvog odgovora od bilo koga od njih, slučajno jednog dana.
It was three weeks for me. I sent them one email a week and after three weeks escalated to the CNB. A refund came without any reply from either of them randomly one day.
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Meni je to trajalo tri nedelje. Slao sam im jedan imejl nedeljno, a posle tri nedelje sam se obratio CNB-u. Povraćaj novca je stigao bez ikakvog odgovora od bilo koga od njih, slučajno jednog dana. Ovde je bilo mnogo brže.
Tri nedelje zapravo nisu tako loše.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
jimmi88
Zlato
swolecanuck
pre 10 meseci
It was three weeks for me. I sent them one email a week and after three weeks escalated to the CNB. A refund came without any reply from either of them randomly one day.
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Drago mi je što ste dobili pravi ishod, samo sam zbunjen zašto drugi ne dobijaju isti tretman, ali moguće je da je to zbog veličine gubitaka.
Automatski prevedeno:
swolecanuck
jimmi88
Srebro
jimmi88
pre 10 meseci
Verovatno, znam da drugi ljudi pokušavaju da povrate desetine hiljada, ja sam jurio samo oko 1000.
Automatski prevedeno:
Mega1983
Ray2212
Bronza
Ray2212
pre 10 meseci
I ja želim da znam nešto o KONGIRI
Automatski prevedeno:
Mega1983
Player0007
Bronza
Player0007
pre 10 meseci
Proverio/la sam i Payacctopup nije u vlasništvu Nuvei-ja.
Automatski prevedeno:
Mega1983
Praky
Bronza
Praky
pre 10 meseci
Takođe me zanima da pronađem više informacija o Payacctopup-u. Video sam komentare da je u pitanju Nuvei, ali sam proverio i nije povezano sa ovom kompanijom Nuvei.
Automatski prevedeno:
Mega1983
Player0007
Bronza
Player0007
pre 10 meseci
Takođe me zanima da saznam ko je Payacctopup. Ipak, proverio sam i Payacctopup nije povezan sa Payout-om i Nuvei-jem, to je drugačija kompanija.
Automatski prevedeno:
Player0007
Mega1983
Dijamantski
Mega1983
pre 10 meseci
to su oni 100%
Automatski prevedeno:
Mega1983
LizzieCG
Bronza
LizzieCG
pre 10 meseci
Takođe sam u početku bio pogrešno prevaren da su moje uplate izvršene u Nuveiju jer su povezani sa Pajautom, ali sam otkrio da nije povezan sa Pajaoutom, već da je u pitanju druga kompanija. Takođe sam poslao poruke podršci Nuveija i oni su proverili moje aktivnosti i potvrdili da se uplate ne obrađuju kod njih. Planiram da odem u svoju banku da podnesem zahtev za povraćaj sredstava, najverovatnije će videti ko je obradio uplatu. Obavestiću vas.
Automatski prevedeno:
Mega1983
Player0007
Bronza
Player0007
pre 10 meseci
Kako mogu biti siguran, ne vidim njihovo ime na svom izvodu iz banke (barem ne piše Nuvei). Možete li mi pokazati kako je izgledalo na vašem?
Automatski prevedeno:
Player0007
Mega1983
Dijamantski
Mega1983
pre 10 meseci
Isplata
Pajaktopup, London, 9HT
Automatski prevedeno:
Rt2001
Srebro
pre 10 meseci
Upravo sam primio ovu e-poštu, da li mislimo da sam blizu povraćaja novca sa Ridajversom?