Zdravo Lulule, jesi li nešto postigla sa SPH WLT? Znam da si prešla na Spush - jesi li dobila povraćaj novca? Hvala!
Automatski prevedeno:
Lisa2
keejan
Zlato
keejan
pre 1 meseca
Zdravo. Da li je već doneta odluka u vezi sa vašim sporom? Ili je Xpate ponovo osporio povraćaj novca dostavivši dokumenta koja sadrže netačne ili obmanjujuće informacije?
Automatski prevedeno:
Lisa2
keejan
Zlato
keejan
pre 1 meseca
Zdravo. Na osnovu mog iskustva, jedini realan način da pokušate da povratite novac od Xpate-a jeste da podnesete zahtev za povraćaj novca preko vaše banke.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 1 meseca
Zdravo. Hvala! Sada znam da se DTVLT plaćanja obrađuju putem Xpate-a.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 1 meseca
Zdravo. Moja banka je već pokrenula zahteve za povraćaj sredstava za transakcije obrađene preko Xpate-a. Prihvatili su moj zahtev bez ikakvih problema i sada čekam ishod.
Automatski prevedeno:
Lisa2
voodoo4
Zlato
voodoo4
pre 1 meseca
Zdravo. Hvala. Moja banka je rekla da bi pregled povraćaja sredstava trebalo da traje oko 30 dana. Ako Xpate ospori slučaj i dostavi dokumentaciju, donošenje konačne odluke moglo bi potrajati duže.
Automatski prevedeno:
DjumK
keejan
Zlato
keejan
pre 1 meseca
Zdravo. Da li vam je banka rekla koliko se očekuje da će proces pregleda trajati?
Automatski prevedeno:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 1 meseca
Zdravo. Kako ide? Na osnovu mog iskustva, jedini pravi način da pokušate da povratite novac od Xpate-a je putem povraćaja sredstava, a čak i tada proces može potrajati dosta dugo.
Automatski prevedeno:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Srebro
Alfred_ANTONYAN21
pre 1 meseca
Zdravo. Uradio sam potpuno isto. Međutim, Xpate je u procesu povraćaja sredstava dostavio dokumenta koja smatram obmanjujućim ili netačnim. Stoga sam morao detaljno da objasnim svojoj banci zašto sumnjam u ta dokumenta. Sada čekam konačnu odluku.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Decmanu
Dijamantski
Decmanu
pre 1 meseca
Odbili su da mi vrate novac
Automatski prevedeno:
voodoo4
Lisa2
Srebro
Lisa2
pre 1 meseca
Zdravo. Nadam se da ćete dobiti slučaj protiv Xpate-a. Još uvek čekam odluku u mom slučaju.
Automatski prevedeno:
billi85
voodoo4
Srebro
voodoo4
pre 1 meseca
Zdravo. Hvala vam. Zahtev za povraćaj sredstava za transakcije preko Xpate-a je već podnet. Xpate je osporio povraćaj sredstava i dostavio dokumenta koja, po mom mišljenju, ne odgovaraju uslugama koje su stvarno pružene. Sada razgovaram o sledećim koracima sa svojom bankom.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Org1991
Dijamantski
Org1991
pre 1 meseca
Žao mi je što te ponovo pitam ovde, ali da li su ti isplatili novac? GTspins.com - Čekam svoj i otuda i briga?
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Alfred_ANTONYAN21
Dijamantski
Alfred_ANTONYAN21
pre 1 meseca
Izvinjavam se što te još jednom pitam. Ali da li ti je GTspins.com uopšte platio? Čekam svoje isplate 🙁