O, dobro, hvala, je li to sigurno? Samo što detalji o transakcijama pokazuju drugu adresu, poslao sam im imejl pre nekog vremena. Jesi li uspeo da negde stigneš do njih?
Automatski prevedeno:
Romeo87
Dijamantski
pre 3 nedelja
Da li je iko ikada ovde
Da li ste kontaktirali Yapily i možda dobili povraćaj novca?
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Platinasti
pre 3 nedelja
Veče celog dana (ili jutro, u zavisnosti od toga gde se nalazite!)
Imam ogromnu listu trgovaca i guglao sam i skenirao ovde, ali nisam stigao nigde, pa se nadam da postoji neko ovde ko ima ideju ko bi oni mogli biti. Držim palčeve!
AIART
BKMETRIJA
BRTNET
KORPA TKANI GRAFIK AKRA
CCTDD ENTERPRISE
ČEŠKI MODEL GRAFIK AKRA
DAVORIMO
DKT AIART TARTU
DIMENIJA
DROPDA TALIN
EHOFORDž
E-KUPOVINA
FUSKI
IDEJAMELD
ILVMNL
Spasavanje ptica i dragulja
KIESMARKET
MINIWISER
NRDRP
SKUDOT
SKUPDT
ŠAPDIRU
SKINRU
SMMTRX
SINTER
TCGMS
TCHTXT
VOLTORIJA
ZELIKS
ZELTRI
ZLTRX
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Snowyhill84
Platinasti
Snowyhill84
pre 3 nedelja
Voltorija je ograničena po inču. Vratio sam se kod njih u petak nakon što su ignorisali
Moja prva dva imejla. Sa sedištem u Velikoj Britaniji.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Snowyhill84
Platinasti
Snowyhill84
pre 3 nedelja
One sa grafikonima, usupport mi je vratio novac za Dress Expert Graph - možda postoji link? Ali ne mogu 100% da potvrdim.
Automatski prevedeno:
sw18jp
pyne88
Srebro
pyne88
pre 3 nedelja
Jesi li ikada saznao/la?
Automatski prevedeno:
sw18jp
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 3 nedelja
Jesi li ikada saznao/la? Hvala.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Platinasti
Foxtrot90
pre 3 nedelja
One sa grafikonima, usupport mi je vratio novac za Dress Expert Graph - možda postoji link? Ali ne mogu 100% da potvrdim.
The graph ones, I got refunded by usupport for dress expert graph - maybe linked? But can’t confirm 100%
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Vredi pokušati, hvala!!
Automatski prevedeno:
Romeo87
Dijamantski
pre 3 nedelja
Da li neko poznaje ove dilere?
• Digitalni identifikator
• Realgerea
• Zaključak
• FCS CLK
• Fitnes
• Mister
• Majndfu
• Majndfu Valsa
• Aleksen
• Aleksen Rouzju
• Mekdomer London
• Aleksen Rozen
• Euatlon
• Jumajnd
• Ljoj
• Ksizlotr
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Romeo87
Platinasti
Romeo87
pre 3 nedelja
Nisam naišao ni na jednog od njih, žao mi je
Automatski prevedeno:
Lisa2
billi85
Zlato
billi85
pre 3 nedelja
Zdravo. Jesi li već pregledao/la svoje transakcije? Zanima me da li je Xpate obradio neke od njih.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Podneo sam ono što smatram jakim dokazima, ali još uvek nema odgovora. Izgleda da Xpate žuri. Nadam se da ću, kada sve bude pregledano, dobiti novac nazad.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Moj zahtev za povraćaj sredstava je već podnet. Sada čekam ishod. Izgleda da Xpate ne žuri sa odgovorom.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Rokovi su i dalje bili važeći. Prema mojoj banci, zahtev za povraćaj sredstava protiv Xpate-a je podnet u propisanom roku, tako da je slučaj prihvaćen na preispitivanje.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Još uvek nisam dobio nikakav odgovor od Xpate-a, pa nastavljam da čekam. Da li mislite da je vredno podneti dodatnu žalbu ili bi trebalo samo da sačekam da se proces povraćaja sredstava završi?
Automatski prevedeno:
billi85
DjumK
Srebro
DjumK
pre 3 nedelja
Zdravo. Ako je Walleto obradio uplatu, trebalo bi da očekujete dugo čekanje. Čak i ako je povraćaj sredstava na kraju uspešan, može potrajati dosta vremena dok se problem ne reši. U ovom trenutku verovatno nećete imati drugog izbora nego da budete strpljivi.
Automatski prevedeno:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Srebro
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Već sam zatražio povraćaj sredstava od Xpate-a, ali još uvek čekam ishod. Banka me je obavestila da je slučaj još uvek otvoren i da još nije rešen.
Automatski prevedeno:
DjumK
keejan
Zlato
keejan
pre 3 nedelja
Zdravo. Koliko sam video, Xpate ili osporava povraćaj sredstava dokumentima za koje smatram da su netačni ili obmanjujući, ili ga prihvata — ali obično tek nakon što prođe ceo period pregleda.
Automatski prevedeno:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Da li si već imao rezultate sa bilo kojom od svojih transakcija? Da li ti je Xpate rekao da su osporili povraćaj sredstava?