Da li ti je PassPoint zaista odgovorio? Ignorisali su 3 imejla.
did passpoint actually reply to you? they’ve ignored 3 emails
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Nijedan passpoint nikada nije to uradio. Ajvi ih je kontaktirala i zamolila da mi vrate novac
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
XkBoii
pre 3 nedelja
To je prodavnica „Thrivestore" support@thrivestore.co.uk
it’s thrivestore support@thrivestore.co.uk
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Da li ti je Global Stride vratio novac?
Automatski prevedeno:
XkBoii
Loo76
Dijamantski
Loo76
pre 3 nedelja
Da, jesu. Bilo ih je samo par stotina.
Automatski prevedeno:
Decmanu
DAC89
Srebro
DAC89
pre 3 nedelja
Hej, samo se pitam da li si ikada saznao više o Bullvari Bridge Tech LTD?
Automatski prevedeno:
Hubbabbubba
LP2710
Srebro
LP2710
pre 3 nedelja
Jesi li imao sreće sa Yapily-jem? Imao sam sreće sa njima pre 5 meseci i dobio sam veliki povraćaj novca od trgovca. Juče sam podneo novu žalbu, videćemo kako će proći. Čuo sam da nisu baš od pomoći u vezi sa povraćajem novca.
Automatski prevedeno:
LP2710
Hubbabbubba
Platinasti
Hubbabbubba
pre 3 nedelja
Sada istražuju sve stvari koje sam im poslao, pa se nadajmo... srećno! Drago mi je da čujem da su vam vratili novac u prošlosti.
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
XkBoii
pre 3 nedelja
Da, jesu. Bilo ih je samo par stotina.
yessir they did. was only a couple hundred though
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Hvala, poslao sam im imejl
Automatski prevedeno:
Hubbabbubba
LP2710
Srebro
LP2710
pre 3 nedelja
Hvala i tebi! Ako ti smeta, obavesti me kada budeš dobijao/la novosti od njih, pa ću te obavestiti!
I nisam dobio povraćaj novca direktno od njih, već od dobavljača platnih usluga. Podneo sam zahtev za GDPR kompaniji Yapily i bio sam iznenađen što je zahtev za GDPR sadržao informacije gde su kontaktirali dobavljače platnih usluga tražeći pojašnjenja i dajući rokove za odgovor, nakon roka me je sam kazino kontaktirao i vratio novac, u drugom slučaju me je kontaktirao dobavljač platnih usluga i vratio novac.
U svom zahtevu za pojašnjenje, Japili je naglasio odgovore na njihovih x pitanja, a u zahtevu za pojašnjenje je takođe pomenuto da tražimo ove informacije kako bismo utvrdili da li se naša usluga pravilno koristi. Takođe, ako ste već izvršili povraćaj novca kupcu, molimo vas da dostavite zvanični račun/potvrdu.
Automatski prevedeno:
Lisa2
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 3 nedelja
Jedna od banaka je bila Revolut. Nisam sve podneo kao jednu veliku masovnu tužbu — dostavio sam detalje transakcije i prateće informacije za sporove.
Ako su odmah odbili sve vaše zahteve, pitao bih ih za tačan razlog odbijanja. Možda bi bilo vredno pitati i da li mogu da pregledaju transakcije pojedinačno, posebno ako izgleda da su zahtevi odbijeni bez razmatranja dokaza.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Kaplan
Platinasti
Kaplan
pre 3 nedelja
Hvala, to je veoma jasno i zaista korisno. Pripremiću sve kao jedan paket umesto da se vrtim napred-nazad sa Walleto-om.
Imam dosta transakcija, tako da će mi jedan TRI po kartici mnogo olakšati stvari. Kada vam je Walleto vratio novac, da li su vratili sve transakcije navedene na TRI-ju ili su prihvatili samo neke od njih? Takođe, da li su objasnili zašto su prihvatili ili odbili određene transakcije?
Automatski prevedeno:
Lisa2
Sarah222
Platinasti
Sarah222
pre 3 nedelja
Hvala na novostima. Ne krivim te što ti je potrebna pauza nakon svega toga!
Korisno je znati da DSAR pruža dovoljno informacija za uparivanje unosa sa bankovnim transakcijama. Da li prikazuje ARN ili bilo koje reference procesora/pribavitelja koje olakšavaju uparivanje? Uglavnom me zanima da li bi mogao da pomogne u identifikaciji koji od mojih nepoznatih deskriptora je zapravo prošao kroz Walleto.
Automatski prevedeno:
Lisa2
johnmaddisonn1
Platinasti
johnmaddisonn1
pre 3 nedelja
Hvala, to je korisno. Barem je dobro znati da su neki od FASTVER povraćaja sredstava već bili uspešni. Nadam se da će i preostali uslediti.
Usput, da li ste naišli na neki od ovih opisa u svojim transakcijama?
Umetnička unija SIS
Horizontska zemlja
Postojeći sistem
Još uvek pokušavam da utvrdim ko stoji iza njih i da li bi neko od njih mogao biti povezan sa Xpate-om.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Lisa15
Platinasti
Lisa15
pre 3 nedelja
Shvatio sam. Proveriću šta mogu da pronađem. Da li imate potpun opis tačno onako kako se pojavljuje na vašem izvodu iz banke, uključujući grad ili zemlju? To bi moglo pomoći da se identifikuje ispravan ZALO i eventualno obrađivač koji stoji iza transakcije.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Platinasti
pre 3 nedelja
Takođe tražim informacije o nekoliko deskriptora koje je veoma teško pronaći:
verks2
kalkal
jusdot5
tokdom
juski6
isplata
Video sam sugestije da neki od njih mogu biti povezani sa Xpate-om, ali nisam uspeo da to potvrdim niti da pronađem pouzdane kontakt podatke trgovca. Da li je neko imao ove podatke na svom izvodu i uspeo da identifikuje stvarnog trgovca ili obrađivača?
Automatski prevedeno:
DjumK
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
pre 3 nedelja
Još ništa nije potvrđeno. Imao sam i druge slične opise na svojim izvodima koje je moja banka kasnije povezala sa Xpate-om kada sam počeo da podnosim zahteve za povraćaj sredstava. Zato sam pomislio da bi i ovo moglo biti vredno provere. Pokušavam da dobijem ARN i podatke o prihvatiocu od moje banke kako bih potvrdio ko ih je zapravo obradio.
Automatski prevedeno:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Naravno, hoću. Još uvek ih ispitujem i pokušavam da dobijem više detalja o transakcijama od moje banke. Ako uspem da potvrdim bilo šta u vezi sa ORENZA, TRAMIQ ili njihovom vezom sa Xpate-om, objaviću to ovde.
Automatski prevedeno:
DjumK
Zlato
pre 3 nedelja
Posebno me zanima da pronađem informacije o ovim opisima:
XOR vizuelni sloj
Umetničko rešenje
Vizuelni mlin
Hekso Lend
Imam veliki broj transakcija pod ovim imenima, pa pokušavam da ih pravilno identifikujem pre nego što odlučim šta dalje da radim. Do sada nisam uspeo da pronađem pouzdane kontakt podatke.
Da li je neko uspeo da identifikuje stvarne trgovce, njihove veb stranice ili imejl adrese? Takođe bi bilo veoma korisno znati ko je obradio/primio ove uplate i da li postoji neka potvrđena veza sa Xpate-om.
Automatski prevedeno:
NftsAreCool
Srebro
pre 3 nedelja
Da li je neko imao posla sa ovim procesorima/prodavcima?
Zvart finansijsko preduzeće d.o.o.
Impaja Pejments LTD
iX novac
Trunort Pejments Korp
1545832 BC D.O.O.
Pelopej Finansije D.O.O.
Bio bih veoma zahvalan ako bi mi neko mogao pomoći. Hitno moram da kontaktiram ove prodavce.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Lisa2
Dijamantski
Lisa2
pre 3 nedelja
Da li ste imali neke sa kreditnim karticama - jedna od mojih me je zakasnila za kockarske transakcije iako sam bio 100% iskren i rekao da se kockaju, a takođe nemaju načina da dokažu da su se kockali jer su očigledno pogrešno kodirani i preko lažnih trgovaca. Podneo sam formalnu žalbu, ali banke mogu biti jako tvrdoglave.
Automatski prevedeno:
XkBoii
NftsAreCool
Dijamantski
NftsAreCool
pre 3 nedelja
ISX novac je verovatno ISX finansijski. Mislim da je regulisan od strane FCA u Velikoj Britaniji, ali ipak nekako uspevam da ignorišem ljude. Trenutno sarađujem sa njima i obavestiću vas kako je prošlo.