Da li neko slučajno ima snimak ekrana na kojem se vidi kako biraju debitnu karticu, ali ih vodi kroz tok Kriptonima?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
LizzieCG
Dijamantski
LizzieCG
pre 3 nedelja
Zdravo Lizi, kakav je bio postupak za tebe? Sav moj novac je uložen u poravnanje, čak i moja ušteđevina. Rečeno mi je da ću dobiti ažuriranje za 10 radnih dana pre oko 6 dana. Stavili su moj račun na pregled sredinom avgusta.
Automatski prevedeno:
Arra89
8x7rqrgfbc37
Dijamantski
8x7rqrgfbc37
pre 3 nedelja
Imam snimke ekrana
Automatski prevedeno:
8x7rqrgfbc37
Zlato
Arra89
pre 3 nedelja
Imam snimke ekrana
I have screenshots
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Ima li kakva šansa da ih pošaljete footyheadlines1966@outlook.com ili Džejmipi na Telegramu
Pokušavam da ubedim banku da ovo treba da spada pod prevaru sa aplikacijama za otvoreno bankarstvo.
Naravno, ako budem imao ikakvog uspeha, podeliću informacije (ako ste slučajno dobili povraćaj novca od Kriptonima, molim vas da me obavestite).
Nažalost ne. Našao sam neke, ali sam poslao bezbroj imejlova bez ikakvog odgovora...
Automatski prevedeno:
Waltz
Org1991
Srebro
Org1991
pre 3 nedelja
Za koga je ovo?
Automatski prevedeno:
Waltz
Srebro
DjumK
pre 1 meseca
Još uvek nemam ništa pouzdano o tome, ali obavestiću vas ako naiđem na nešto. Da li ste ikada videli Horizon Land ili Exist Sys u svojim transakcijama? Pokušavam da shvatim i ko ih je obradio.
I don’t have anything solid on those yet, but I’ll let you know if I come across anything. Have you ever seen Horizon Land or Exist Sys in your transactions? I’m trying to work out who processed those as well.
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Slatko
Automatski prevedeno:
Waltz
DjumK
Srebro
DjumK
pre 3 nedelja
Nisam, druže
Automatski prevedeno:
mrk95
8x7rqrgfbc37
Bronza
8x7rqrgfbc37
pre 3 nedelja
Zar ne možeš jednostavno da napraviš novi nalog?!
Automatski prevedeno:
mrk95
8x7rqrgfbc37
Bronza
8x7rqrgfbc37
pre 3 nedelja
Vratili su mi novac, ali je to bilo davno.
Automatski prevedeno:
Jaydizzle
Bronza
Loo76
pre 1 meseca
Pošalji mi imejlove na diskord...
Smisliću nešto za tebe….
😉
Discord me the emails…
ill Come up with something for you….
😉
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Zdravo Lu. Mogu li i ja da te diskordujem? Dobila sam slične odgovore od Ajvi i Kriptonima i sada ponovo proveravam kod banke jer traže plaćanja preko Me2Me, što naravno nije istina.
Da li je neko nedavno dobio povraćaj novca od kompanije Elegro?
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Platinasti
johnmaddisonn1
pre 3 nedelja
Pokušao/la sam ponovo da kontaktiram Walleto, ali nažalost još uvek nisam dobio/la ništa korisno od njih. Trenutno samo nastavljam sa povraćajem sredstava i čekam odluke banke.
Pošto je jedan već rešen u moju korist, nadam se da će bar neki od preostalih proći na isti način.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Platinasti
johnmaddisonn1
pre 3 nedelja
Već sam naišao na FOLVEX, SALDRO i PELVAN. U mom slučaju, bili su povezani sa Xpate-om. To sam otkrio kada sam proveravao transakcije sa svojom bankom.
Za ostale još nemam ništa definitivno.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Platinasti
Lisa2
pre 3 nedelja
Video sam DOLVIK, NEXRIM i KANTIQ. U mom slučaju, te transakcije su bile povezane sa Walleto-om, a ne sa Xpate-om.