Razumem zašto mislite da je ovo sumnjivo, i da, moguće je. Ali biti bot, koristiti veštačku inteligenciju ili imati više naloga je jedno, a namerno širiti lažne informacije je nešto drugo.
Takođe nemam razloga da sumnjam u ono što mi govoriš o tvojoj komunikaciji sa Xpate-om. Problem je što nemam načina da povežem određene forumske naloge sa onim što rade ili govore van foruma. Dakle, iako mogu da uzmem u obzir ono što mi govoriš, ne mogu zaista da potvrdim šta se zapravo dešava.
Mi ovde ne sprovodimo KYC proveru, tako da jednostavno nemam načina da istražim ko stoji iza određenih naloga. Moguće je da jedna osoba ima više naloga ili da je više ljudi zajedno uključeno u nešto, ali to se može desiti i sa potpuno pravim korisnicima koji igraju u istom kazinu. Samo na osnovu aktivnosti na forumu ne mogu da zaključim ko namerno pokušava da širi nešto što nije istina.
Zato je moj položaj u ovoj konkretnoj temi prilično ograničen. Ako neko objavi nešto što jasno krši naša pravila, očigledno mogu da se pozabavim time, ali ne mogu zaista da preduzmem ništa samo zato što se ono što neko ovde kaže ne poklapa sa onim što je drugoj osobi rekao Xpate van foruma, ako razumete šta mislim.
Zato cenim što si mi na ovo ukazao i pratiću situaciju. Samo ne želim da se pretvaram da mogu da istražim nešto što zapravo nemam sredstava da istražim. 😐
Automatski prevedeno: