Da li je neko našao kontakt informacije za onlajn dg?
ciber*plai
Travers me ignoriše, ali Santander neće obraditi povraćaj sredstava u moje ime čak ni nakon žalbe, tako da ostajem sa ovom.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Anonymized1081
Dijamantski
Anonymized1081
pre 1 godinu
To je dobro znati. Upravo sam shvatio da imam preko hiljade transakcija od 1. februara. Luda količina novca potrošena.
Da li ste ih kontaktirali putem onlajn ćaskanja?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
bwastook
Zlato
Laura448
pre 1 godinu
Ljudi, neko ima bilo kakvu informaciju o tome.
TRDTECH
TAUFFEL
MPOU NOVČANIK DOPUNA
Hvala momče unapred k
Guys anyone got any information on.
TRDTECH
TAUFFEL
MPOU WALLET TOP UP
Thanks guy in advance x
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Još uvek treba dopuniti mbou novčanik?
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
keejan
pre 1 godinu
Gumballpai, kontaktirajte gumball pai, verovatno su obradili većinu vašeg novca. Dobio sam povrat više od 3000€.
Gumballpay, contact gumball pay, they probably processed most of your money. I received a refund of more than 3000€.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Koji kazino?
Automatski prevedeno:
meandi
Dt100
Platinasti
Dt100
pre 1 godinu
Molim vas, možete li mi pomoći sa detaljima E0000480. Pretražio sam nit i ne mogu ništa da nađem. Pitao sam nekoga ranije, ali ih nisam dobio. Moj imejl ako je lakše
Automatski prevedeno:
meandi
Mizu
Platinasti
Mizu
pre 1 godinu
Ovo je još jedan trgovac koji mi je izmakao. Bio bih vam zaista zahvalan za kontakt informacije ako ne biste imali ništa protiv da ih podelite? Moj imejl je
hvala
Automatski prevedeno:
meandi
Nasrin999
Platinasti
Nasrin999
pre 1 godinu
Ja sam u dugoj borbi sa Paiop-om pa bih bio zahvalan za bilo kakvu informaciju
Automatski prevedeno:
RedAlice
Someone.Else
Zlato
Someone.Else
pre 1 godinu
To će sve zavisiti od vaše situacije.
Da li imate kockarske blokade u prikrivenim transakcijama u kazinu koje možete zaobići?
Da li vaša banka ne dozvoljava kockanje i time zaobilazi bankovne blokove?
Lično sam poslao e-poštu trgovcu i kazinu dovodeći u pitanje pogrešno kodirane transakcije, koje nisu dobavljači plaćanja kao što mnogi od njih navode, već su frontovi za pranje transakcija za kazina. Obavestite ih da se ne slažem ili da želim transakcije koje nisu povezane sa mojom stvarnom kupovinom na mojoj izjavi, da je ovo pranje i da ne želim da budem deo toga, zamolio sam da se to ispravi i ako to nije moguće poništi. Prosledio svu prepisku banci.
Ovaj metod je tačan i bio je uspešan sa Visom za nekoliko transakcija i trenutno je kod vlasnika moje Mastercard kartice na pregled.
Pomalo se mučim sa robom koja nije primljena pošto ih imam toliko i zaista mi nije verovatno - i trudim se da ne lažem. To je reklo da kazina ionako čine zločine, pa…
Ja sam u dugoj borbi sa Paiop-om pa bih bio zahvalan za bilo kakvu informaciju
I’m in a long standing battle with payop so would be grateful for any info
inthedarktg21@outlook.com
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Paiop neće platiti ništa - gomila ukrajinskih gangstera. Totalni front pranja novca.
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Dijamantski
Dustyd
pre 1 godinu
Da li je neko našao kontakt informacije za onlajn dg?
ciber*plai
Travers me ignoriše, ali Santander neće obraditi povraćaj sredstava u moje ime čak ni nakon žalbe, tako da ostajem sa ovom.
Anyone found any contact info for online dg?
cyber*play
travers is ignoring me but Santander won’t process chargeback on my behalf even after a complaint, so abit stuck with this one.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Rekao bih, prestani da se kockaš i prestani da se igraš.. ovde si 9 meseci tražeći informacije za povraćaj novca. Nije dobro
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Dijamantski
pre 1 godinu
Ovako mi je postalo loše. Ispod su sva različita imena ovih kompanija koja se koriste za obradu transakcija:
thedeportal.com
BOD-VAT SERVICES L
EHEFEDDI GLOBAL SE
GBLRISE
E0000480
KREATIVNI DIGITAL S
THEVALUEVILLE.COM
BITSENTEU
Nomupai*CriptoPlaz
MGPai Services
EPOCH.COM
ZPDG
DIGIKEI
Zenit Marketing LT
GAIV - DEPOZIT
MiraappECO
steamkeishop
SLIMFIT
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized847
pre 1 godinu
Trenutno imam posla sa Bitsent-om - nisu baš pričljivi, pogotovo nakon što sam rekao da sam uključio Mastercard. Ne očekujem da se čujem od njih, ali ću potvrditi kako se stvari odvijaju nakon istrage.
I'm currently dealing with Bitsent - they aren't very talkative though especially after I said I involved Mastercard. I don't expect to hear from them but will confirm how things go after the investigation.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Da li su vam dali rok za istragu? Imam dosta poslova sa bitsent eu, depozitom i depozitom od Cripto-a, ali sam prošao vremenski okvir od 120 dana, tako da će mi možda trebati savet kada se vaša istraga završi. Verujem da su svi deo Valuno grupe (kuickbit).
Automatski prevedeno:
Someone.Else
RedAlice
Dijamantski
RedAlice
pre 1 godinu
Hvala na odgovoru
Imam zamrzavanje kockanja na svojim kartama i to godinama. Smatram da je ovo funkcionisalo samo za kazina koji koriste GamStop.
Po svemu sudeći, kontaktiranje trgovca biće prva tačka poziva jer virtuelni odgovor banke je da prvo kontaktira trgovca i da mu da do 15 dana za odgovor.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li je neko napravio šablon za slanje ovim trgovcima?
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
Someone.Else
pre 1 godinu
Da li je neko napravio šablon za slanje ovim trgovcima?
Is there a template anyone has made to send to these merchants?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Ne koristite šablon. Ako je potrebno, pitajte Geminija ili neku drugu AI aplikaciju i dajte joj što više informacija.