Zdravo, hvala na poruci i što ste podelili svoje iskustvo.
U mom slučaju, verujem da argument „netačnog MCC-a" ne bi funkcionisao jer Banko Santander već kategoriše ove transakcije kao kockanje. Pravi problem je što kazino (Wazamba) nije licenciran u Španiji i zvanično ga je blokirala španska vlada (DGOJ), tako da je ovde očigledno ilegalan.
Takođe, moja sredstva su i dalje zadržana u kazinu i više im ne mogu pristupiti jer je veb-sajt blokiran u Španiji. Uprkos svemu tome, banka je odbila moj zahtev, navodeći da su transakcije bile „dobrovoljne".
Osećam se prevarenim i maltretiranim jer ignorišu nezakonitu prirodu operatera u mojoj zemlji, kao i činjenicu da sam legalno samoisključen iz kockanja od 2020. godine. Veoma je frustrirajuće što to nije uzeto u obzir.
Hvala još jednom na podršci — pomaže mi da znam da su i drugi prošli kroz slične situacije.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
daniel19891989
Dijamantski
daniel19891989
pre 1 godinu
Samo nastavi! Iznesi sve svoje poente. Ne znam baš mnogo o španskim zakonima, ali nastavi da se boriš, nemoj odustati i iskoristiti sve što smatraš da nije ispravno.
Automatski prevedeno:
daniel19891989
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Hvala puno na ohrabrenju - zaista mi mnogo znači.
Svakako ću nastaviti da insistiram i isticaću sve što nije u redu u načinu na koji je ovo rešeno. Čak i ako su zakoni u Španiji drugačiji, sigurno znam da je ovaj operater ovde ilegalan, a ja sam legalno samoisključen od 2020. godine, što su trebali da poštuju i kazino i banka.
Zapravo potražujem ukupno oko 17.000 evra, a imam mnogo zakona koji potkrepljuju moje tvrdnje, uključujući španski zakon o regulisanju kockanja i zakone o zaštiti potrošača. Takođe, prema politikama Masterkarda za rešavanje sporova, imam pravo da zahtevam povraćaj novca jer su ove transakcije bile nelegalne, a operater je bio nezakonit.
Poslušaću tvoj savet i neću odustati. Takođe pažljivo pratim svaku grešku ili nedoslednost u njihovim odgovorima — sve što pomaže u jačanju slučaja.
Hvala na podršci!
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
daniel19891989
Dijamantski
daniel19891989
pre 1 godinu
Nema problema, da, tako se to radi, bori se, stvarno i želim ti srećno!!
Automatski prevedeno:
daniel19891989
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Nadam se da ste dobro. Hteo sam da pitam da li ste bili u Banci Santander kada ste imali problem i ako jeste, koliko novca ste uspeli da povratite od njih? Pored toga, možete li podeliti koliko im je vremena trebalo da obrade povraćaj novca?
Trenutno sam u sličnoj situaciji i bilo kakav uvid iz vašeg iskustva bi mi bio veoma zahvalan.
Unapred hvala na pomoći!
Srdačan pozdrav,
Danijel
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
daniel19891989
Dijamantski
daniel19891989
pre 1 godinu
Zdravo, nije bio Santander, ali su užasni! Radio sam za njih pre mnogo godina i upravo sam otplatio dva kredita, traje dugo, dobijate pisma sa mesec dana zakašnjenja, a korisnička podrška je loša.
Automatski prevedeno:
daniel19891989
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Hvala na odgovoru! Cenim uvid. Možete li podeliti koliko ste novca uspeli da povratite i koliko je vremena trebalo da se proces završi? Zanima me koliko bi to moglo trajati u mom slučaju.
Još uvek mi nedostaje „dopuna novčanika MPOU London, Velika Britanija", može li neko da pomogne?
Automatski prevedeno:
Heather123
Anonymized915
Zlato
Anonymized915
pre 1 godinu
Da li bi mi neko mogao pomoći oko toga šta da pošaljem imejlom u vezi sa ovim što sam primio/la? Podneo/la sam žalbu na osnovu toga što roba nije primljena. Trgovac je Cartflow Limited Nigeria, cartflowlimited.com zapravo preusmerava na Magic Red kada se pretražuje. Bilo kakva pomoć bi bila veoma cenjena.
Automatski prevedeno:
babsbh
daniel19891989
Zlato
daniel19891989
pre 1 godinu
Zdravo Danijele - mogu li da pitam koji trgovac se pojavljuje na tvom izvodu iz banke za Vazambu?