Već imam ovaj odgovor. Kategorično su izjavili da će, ako postoje jasni dokazi za ovo, smatrati banke prihvataoce odgovornim i osigurati da trgovci više ne mogu da koriste Masterkard za obradu plaćanja. Generalno ne mogu da vam pomognu da vratite novac, ali mogu da zabrane sajtovima da prihvataju Masterkard - to su uradili sa nekoliko zaista sumnjivih sajtova.
Već imam ovaj odgovor. Kategorično su izjavili da će, ako postoje jasni dokazi za ovo, smatrati banke prihvataoce odgovornim i osigurati da trgovci više ne mogu da koriste Masterkard za obradu plaćanja. Generalno ne mogu da vam pomognu da vratite novac, ali mogu da zabrane sajtovima da prihvataju Masterkard - to su uradili sa nekoliko zaista sumnjivih sajtova.
Hej,
Izvinjavam se što pitam, ali pretpostavljam da nemate dnevnik razgovora ili da mi kažete gde ste uspeli da direktno razgovarate sa Masterkardom u vezi sa citatom o kockarskim transakcijama?
Mrzim da gnjavim ljude, ali očajnički mi je potreban ovaj poslednji, sitni deo slagalice...
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.