Ne, samo deluje kao lažna veb stranica za FAQSOLUTIONS, ali sve što vam je potrebno za povraćaj sredstava je da će odgovoriti na imejlove tako da ćete dobiti sve potrebne informacije.
Automatski prevedeno:
Cocohibs1
Platinasti
pre 1 godinu
Zdravo momci,
Ako neko ima informacije o bilo čemu od ovih, molim vas da mi javite.. hvala 😊
Vlbkta?
Redverk - nema odgovora
Eskillhub - nema odgovora
Klegrebus - nema odgovora
Konsltitanci?
Orbx - nema odgovora
Tekkors - nema odgovora
Veliki profesionalac?
Svorld733 ?
Ai umetnost?
BLGVZR - nema odgovora
Automatski prevedeno:
mulattis
Kottig
Platinasti
Kottig
pre 1 godinu
Zdravo, jesi li pronašao informacije o ovome, i ja treba da pronađem informacije.
zahvalan na pomoći
Automatski prevedeno:
doleolle
Srebro
pre 1 godinu
Da li je neko ranije imao Google obrazac za popunjavanje u vezi sa povraćajem novca od prodavca?
Traže mnogo informacija da bi možda mogli da vrate novac..
Automatski prevedeno:
svdk9gvg68
Haye
Platinasti
Haye
pre 1 godinu
Zdravo
Da li su ti vratili novac ili si im samo poslao/la povraćaj novca?
hvala na bilo kakvoj pomoći
Automatski prevedeno:
Heather123
Haye
Zlato
Haye
pre 1 godinu
Poslao sam ti imejl, Taj.
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Dijamantski
pre 1 godinu
Verovatno je više kao da je trgovac vratio novac, a ne sam Niko, tako da je Lupin imao sreće sa trgovcem.
Automatski prevedeno:
svdk9gvg68
Waldo1984
Platinasti
Waldo1984
pre 1 godinu
Zdravo, razgovarao sam sa njim i on nudi besplatnu pomoć i savete svima koji se muče sa povraćajem novca ili pronalaženjem trgovaca, ali potencijalno nema direktnog povraćaja novca od Niko-a, zato vas molim da se ne nadate previše. Dobićete povraćaj novca putem povraćaja bez problema sa Niko-om, ali oni više ne rade direktne povraćaje novca. Oni su vrhunski prevaranti i lično mislim da oni stvaraju sve lažne trgovce jer svi odgovaraju na potpuno isti način. Nađite sebi dobru priču za povraćaj novca i krenite odatle. Način na koji ovi trgovci zaobilaze blokade za kockanje, vaša banka neće imati pojma da je kockanje u pitanju, dobio sam zaista dobar povraćaj novca za Tervers sa pričom da sam kupio 6 različitih pari fudbalskih kopački lol takođe 1. Rekao sam da sam kupio baštenski sto preko linka na eBaju. Izmislite imejl adrese ili bilo koje informacije koje traže, komično je, ali sve je u skladu sa uslovima.
Zdravo, imate li informacije o ovoj kompaniji Roniks Kington?
Automatski prevedeno:
Waldo1984
svdk9gvg68
Dijamantski
svdk9gvg68
pre 1 godinu
Hvala vam na savetu, na ovom sam forumu od prošle godine. Nisam dobio odobrene povraćaje sredstava, nažalost, Santander mi jednostavno nije hteo pomoći. Nikada se ne nadam previše što se njih tiče, užasni su. Sada čekam ombudsmana.
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Lottie48
Dijamantski
Lottie48
pre 1 godinu
Kako ste dobili 123 šablona za povraćaj novca? Poslao sam imejl, ali još uvek nema odgovora.
Automatski prevedeno:
svdk9gvg68
Waldo1984
Platinasti
Waldo1984
pre 1 godinu
Da li ih podižete preko telefona ili preko aplikacije?
Automatski prevedeno:
Lottie48
Waldo1984
Dijamantski
Waldo1984
pre 1 godinu
Vratili su mi novac direktno nakon što sam ih kontaktirao, ali to je bilo pre godinu dana.