U Australiji pokušavam da vratim naplatu na ukupno ~1,5 hiljada dolara od 15 k 100 dolara transakcija od paljenja jer moj bankovni izvod pokazuje:
Techvibes
Timevais Enterprise
Finsave
E-Sharzi Technolgie
Oraimomobile
Harvest Bridge
Donate-NG
Adrian Stores
Nava Atarah
Većina transakcija je u USD, neke su u AED (UAE). Iz nekog guglanja vidim da su mešavina Dubaija i Nigerije na lokacijama.
Nisam siguran kakvi su australijski bankarski propisi / zakoni u vezi sa ovim stvarima.
Moj nalog je nedostupan sa sredstvima na njemu nakon velike pobede. Nisam siguran kako mogu da pružim dokaz o tome jer više ne mogu da se prijavim, a podrška samo kaže da moj nalog ne postoji.
Nadam se da će ovo očigledno pranje transakcija pomoći mom slučaju, zajedno sa verovatnom realnošću da koriste pogrešnu šifru trgovca - Nije da ja zapravo mogu da vidim koji kod koriste. Jedan posao koji sam proguglao je prodaja pametnih satova.. nisu baš one usluge kockanja koje sam očekivao da vidim, lol.
Od višestrukih povraćaja sredstava koje sam uradio, sva sredstva su vraćena na moj račun za 4 radna dana, 3 radna dana i 2 radna dana. Iako je u ovom trenutku to samo trenutni privremeni kredit za koji verujem da je podrazumevani za sva povraćaja sredstava bez obzira na sve. Verovatno će proći 30-60 dana dok se ne potvrdi da li ovo vraćanje naplate funkcioniše ili ne.
Čeka se da vidi da li će trgovac osporiti, ili čak da li može da ospori. Ja sam odobrio plaćanje (očigledno) i čini se da je to njihova najveća briga.
Sačekaćemo i videti šta će se desiti..
In Australia I'm trying a charge back on a total of ~$1.5k from 15x $100 transactions from ignition because my bank statement shows:
Techvibes
Timeways Enterprise
Finsave
E-Sharzy Technolgie
Oraimomobile
Harvest Bridge
Donate-NG
Adrian Stores
Nava Atarah
Most transactions are in USD, some are in AED (UAE). From some googling I can see they are a mix of Dubai and Nigeria in locations.
Not sure what Australian banking regulation / laws are like regarding this stuff.
My account is inaccessible with funds in it after a big win. Not sure how I can provide evidence of this as I can't log in any more and support are just saying my account doesn't exist.
Hopefully this blatant transaction laundering helps my case, along side the likely reality that they're using the incorrect merchant code -- Not that I can actually see what code they are using. One business I googled is selling smart watches.. not quite the gambling services I was expecting to see, lol.
From the multiple charge backs I've done, all the funds were credited back to my account in 4 business days, 3 business days and 2 business days. Though at this point it is just an immediate temporary credit which I believe is the default for all charge backs no matter what. It will likely take 30-60 days until it's confirmed whether this charge back works or not.
Waiting to see if the merchant will dispute, or even if they can dispute. I did authorize the payment (obviously) and that appears to be their biggest concern.
Will wait and see what happens..
Automatski prevedeno: