Dakle, od 11 trgovaca koji su bili na mojim izvodima iz banke, uspeo sam da pronađem samo 2 adrese e-pošte. Uglavnom nisam mogao da nađem nikakve informacije. Mislim da je razlog za ovo na vašim bankovnim izvodima da je to drugačije ime od stvarne kompanije. Na primer, na mojim izjavama se prikazuje kao clegreboost, kada ništa ne guglam. Ali zapravo, kada je transakcija bila obrađena, uspeo sam da dobijem pravo ime clegreontek limited. Nisam siguran kako bih saznao sva druga prava imena osim da nastavim sa deponovanjem dok ono koje želim ne pokaže da je to pravo ime lol.
Našao sam nekoliko poštanskih adresa na koje ću morati da pošaljem pisma samo da kažem da sam pokušao. Ali ostalo ne mogu da pronađem nikakve informacije o tome šta ljudi preporučuju da se radi? Samo spor sa bankom?
So out of 11 merchants that were on my bank statements, I only managed to find 2 email addresses. Most I couldn't find any info at all. I think the reason for this is on your bank statements it's a different name to the actual company. For example on my statements it shows as clegreboost, when googled nothing. But actually when the transaction was processing I managed to get the proper name clegreontex limited. Not sure how I'd find out all the other real names apart from keep depositing until the one I want shows it's real name lol.
I have found a few postal addresses which I suppose I'll have to send letters to just to say I've tried. But the rest I can't find any info on what do people recommend doing? Just disputing with the bank?
Automatski prevedeno: