Isto za mene, mislio sam da je ovo sjajno za početak i slučajno sam naišao na ovaj forum pročitao sve do komentara od prve stranice do sada prikupio što više informacija od drugih članova ovde i započeo svoj sopstveni pravac delovanja nikada više neću ići na ove prevaranti su mi zaista otvorili oči
Moja banka je takođe bila sjajna jer imam sve blokove na karticama i račun za ono što sam mislio da je kockanje i iskreno sam rekao da bi trebalo da mogu da pomognu jer su koristili pogrešna kodiranja da zaobiđu moje blokove koje sam imao od početka 2024
Sada sedim i čekam i nadam se dobrim vestima u narednim nedeljama kako bih mogao da uživam u Božiću
Same for me i thought these was great to start with and by chance i came across this forum read all to comments from page one to now gathered as much info from other members here and started my own course of action never again will i go to these scammers really opened my eyes
My bank has been great as well due to me having all blocks on cards and account for what i thought was gambling and have been honest saying they should be able to help because they have used the wrong codings to bypass my blocks ive had since start of 2024
So im now sitting waiting and hoping for good news in the coming weeks so i can enjoy christmas
Automatski prevedeno: